Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- A napi Windows-hiba? Teljes adatvesztés Bitlockerrel
- Milyen házat vegyek?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple MacBook
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Folytatja küzdelmét az Intel az NVIDIA (és az AMD) ellen
Új hozzászólás Aktív témák
-
Воланд
titán
-
arnyekxxx
veterán
válasz
atti_2010
üzenetére
Mira használod te a gépet, hogy évente akár többször is ujra kell rakni vagy a fiad milyen szemétdombról szedett
szarokkalprogramokkal mérgezi szerencsétlen wint?A házi laptopon vagy 2 éve megy a 7, a munkagépen csak azért lett 1 éve ujrarakva mert a 32 bitet 64re cseréltem. Egyik se babusgatott jószág, hanem keményen melóra használt cuccok.
Elképzelni se tudom, mit kellene tenni egy w7-el, hogy ujrarakást igényeljen (tekintsükk el a direkt rendszerelbarmolástól)
Most olvasom a lassulást. Továbbra se értem, a kétéves laptop se lassult, az asztali se lassul. Az XP lassult.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
atti_2010
üzenetére
Arra a hozzászólásra reagáltam, amiben azt írtad, bedöglik.
Pl. XP esetében még találkoztam az említett lassulással, ott egy idő után tényleg beállt egy lassabb állapot, amire aztán mindegy volt, hogy mit csinált az ember, csak újrarakás oldotta meg. 7-en ilyesmivel nem találkoztam még, bár a sajátomon kívül máshol nem igen használtam még 7-et.Hmm, bezzeg Linuxokon ilyen lassulás nem ismert.
-
attila9988
őstag
válasz
atti_2010
üzenetére
mert hosszabb használat után már elkerülhetetlen az újratelepítés.
Ez marhaság. Önmagától az ablakok sem romlik el, ahhoz tenni kell valamit. Nyilván ha összeszemeteled minden vacakkal amit találsz a neten, akkor előbb utóbb lesz valami ami beborítja, de ez nem egy "természetes" folyamat, ne állítsd be annak. (win95 -nél a registry hizlalós folyamatok még képesek voltak ilyesmire, de az már régi ügy)
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3371,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy Buds FE
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest