- Az Amazon 54 milliárd dollárt pumpál Nagy-Britanniába
- A Tesla és a Google volt mérnökei AI által írt szövegek után kutatnak
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- A ViewSonic új üzleti monitorai megoldják az online kommunikációt is
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyunyu
félisten
a c7-et én se zártam a szívembe, mert kissé elavult. viszont a via direkt ezen procijaihoz kifejlesztett chipsetjének mivel kellene még kompatibilisnek lennie?
Mondjuk a kulonbozo oprendszerekkel.
Az pl. nonszensz, hogy VX700-on kifagy a DOS, ha nem eleg a 640K, es HMA-t akarsz hasznalni....
Potom 2 honapig szoptam legalabb 5 kulonbozo DOS-sal, egyiken sem sikerult beuzemelni a himem.sys-t, vegul inkabb Celeron 1GHz-s gepeket rendszeresitettunk, igaz dragabban, azok bezzeg elsore JOL mukodtek...De ahogy olvasom, linux alatt is vannak problemak boven az uj Via chipsetekkel.
Egyedul XP es variacioi (XPE, WEPOS) alatt mennek rendesen, de hat oda meg keves a C7 szamitasi teljesitmenye
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest