- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Apple asztali gépek
- Mini-ITX
- RAM topik
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Hogy is néznek ki a gépeink?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Tehát magadra vetted, mert nem tudsz semmit a problémáról. Most már 99%, hogy csak fikázni jöttél ide. :) Én naivan azt gondoltam az elején hogy ismered a problémát és azért tudod hogy ezt rövidebb idő alatt is meglehet oldani.
Én ismerem a problémát mivel az IT le akart beszélni erről az eszközről (Lenovo-t váltottam erre), pont emiatt. Utánanéztem, ismerem az OS-t láttam a kommunikációt, tudtam, hogyha nem rohanok az MCT-vel felrakni a 1903-at nem lesz baj.
UI.: Sehol nem írtam, hogy rendben van. Remélem kódolás közben azért kikapcsolod a write-only módot :)
-
Döglött Róka
veterán
Hogy nem ismered a szemelyeskedés fogalmát sem :)
Tételesen ki lett fejtve miről van szó, tudatosan átléptél rajta. Nincs ezzel semmi baj, az emberek szeretnek fikázni dolgokat. Érezd úgy, hogy igazad van, értesz a témához ha neked az jól esik. Csak legközelebb tájékozódj is. ;)
-
Döglött Róka
veterán
Még mindig kevered az OS update-et, a Feature update-et, meg a Surface update-et. Sebaj. Gyanakodj amire akarsz, mivel továbbra sem akarsz lényegi különbségeket megérteni és felfogni a problémát, nem igazán hat meg a mondandód

@moleculez: A spectre, meltdown egy elég egyértelmű biztonsági rés volt. Csak jó nagy pánikot csináltak belőle.
Ha blokkolod az automatikus feature update-et akkor nem jön elő a hiba. Ezt csinálták a kezdetektől fogva. Ha valaki volt olyan türelmetlen, és felrakta, annál kijött a hiba. Na ezek az emberek tuti nem végfelhasználók voltak.
-
Döglött Róka
veterán
Nem nagy az arcom, feltettem egy egyszerű kérdést, hogy te hogyan csinálnád gyorsabban.
Erre egy messziről jött ember dumát kaptam, hogy többszázezer soros kódokat javítasz azonall ami egy OS komplexitásával ér fel.
Tojok rá mivel foglalkozol, mert az ugatás az megy, de:
- Fogalmad sincs mi volt a probléma.
- Fogalmad sincs hogyan javítanád, mivel fogalmad sincs mi a probléma.
- Fentiekből következik, hogy fogalmad sincs az egészről.Win patch-et irtál, firmware-ről beszélünk, erre jössz szoftverrel csakhogy valahogy sikerüljön igazságot találni. Azt hittem, az évtizedes tapasztalatod nem fog cserbenhagyni és észreveszed a különbséget OS és hardware között.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Xbox Series X|S
- Korszakok keverednek a HYTE legfrissebb, lekerekített külsejű házában
- Amazfit Helio Strap – képernyőmentesen
- TCL LCD és LED TV-k
- Önvédelmi fegyvernek is elmenne a Keychron analóg billentyűzete
- Milyen processzort vegyek?
- Asztalos klub
- Path of Exile (ARPG)
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- HP EliteBook G9 845 notebook: AMD Ryzen 7 Pro 6850U, 16GB DRR5, 500GB NVMe SSD, Win11 Pro, garancia
- Acer Nitro 16 - 16" WQXGA 165Hz - Ryzen 7 8845HS - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 4070 - Garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Red Pro SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Lenovo 90W szögleges laptop táp + kerek átalakító egyben eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest