- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- DVB-T, DVB-S (2), DVB-C eszközök
- Apple MacBook
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Döglött Róka
veterán
Tehát magadra vetted, mert nem tudsz semmit a problémáról. Most már 99%, hogy csak fikázni jöttél ide. :) Én naivan azt gondoltam az elején hogy ismered a problémát és azért tudod hogy ezt rövidebb idő alatt is meglehet oldani.
Én ismerem a problémát mivel az IT le akart beszélni erről az eszközről (Lenovo-t váltottam erre), pont emiatt. Utánanéztem, ismerem az OS-t láttam a kommunikációt, tudtam, hogyha nem rohanok az MCT-vel felrakni a 1903-at nem lesz baj.
UI.: Sehol nem írtam, hogy rendben van. Remélem kódolás közben azért kikapcsolod a write-only módot :)
-
Döglött Róka
veterán
Hogy nem ismered a szemelyeskedés fogalmát sem :)
Tételesen ki lett fejtve miről van szó, tudatosan átléptél rajta. Nincs ezzel semmi baj, az emberek szeretnek fikázni dolgokat. Érezd úgy, hogy igazad van, értesz a témához ha neked az jól esik. Csak legközelebb tájékozódj is. ;)
-
Döglött Róka
veterán
Még mindig kevered az OS update-et, a Feature update-et, meg a Surface update-et. Sebaj. Gyanakodj amire akarsz, mivel továbbra sem akarsz lényegi különbségeket megérteni és felfogni a problémát, nem igazán hat meg a mondandód
@moleculez: A spectre, meltdown egy elég egyértelmű biztonsági rés volt. Csak jó nagy pánikot csináltak belőle.
Ha blokkolod az automatikus feature update-et akkor nem jön elő a hiba. Ezt csinálták a kezdetektől fogva. Ha valaki volt olyan türelmetlen, és felrakta, annál kijött a hiba. Na ezek az emberek tuti nem végfelhasználók voltak. -
Döglött Róka
veterán
Nem nagy az arcom, feltettem egy egyszerű kérdést, hogy te hogyan csinálnád gyorsabban.
Erre egy messziről jött ember dumát kaptam, hogy többszázezer soros kódokat javítasz azonall ami egy OS komplexitásával ér fel.
Tojok rá mivel foglalkozol, mert az ugatás az megy, de:
- Fogalmad sincs mi volt a probléma.
- Fogalmad sincs hogyan javítanád, mivel fogalmad sincs mi a probléma.
- Fentiekből következik, hogy fogalmad sincs az egészről.Win patch-et irtál, firmware-ről beszélünk, erre jössz szoftverrel csakhogy valahogy sikerüljön igazságot találni. Azt hittem, az évtizedes tapasztalatod nem fog cserbenhagyni és észreveszed a különbséget OS és hardware között.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csak semmi szimmetria: flegma dizájnnal készül a Nothing Phone (3)
- Vicces képek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobil flották
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Windows 11
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Lenovo Ideapad 330S-15IKB / I5 /20GB RAM / GTX 1050 / M.2 SSD
- Lenovo ThinkPad T14 Gen 5 Ultra-I7/64GB/512SSD/Érintőképernyő/garancia
- Lenovo ThinkPad T14 G3 I5-1245U/32GB/1TBSSD/Érintőképernyő/Garanciás.
- Dell Precision Munkaállomás 7750 17.3" i7-10850H/32GBRAM/1TBSSD/RTX3000/WIN11PRO
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest