Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- 3D nyomtatás
- Milyen videókártyát?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KIEW
csendes tag
DJ Reinhardt és gabortom nagyon köszönöm a segítségeteket.
Működik a dolog.
Igaz, hogy a coolpix akkukat jelzi válaszhatóként.Tegnap vásároltam Sanyo eneloop akkukat.
Kiváncsi vagyok, hogy mire képes, meg persze a régiekre is.A gépet szívesen elcserélném egy Fuji S 8500, esetleg egy 8500-ös készülékre.
A nagy zoomot nem lehet kihasználni, mert lehetetlen megfogni.
A bridge masináknál a keresőbe nézve a fejjel is "rátámaszhatunk".
Ezzel a "kiselefánt" méretű és nehéz compact gépnél a bemozdulás nélküli foto, kb. 5-8 X-os zoomnál jó.
Kicsit elszúrták...
De továbbra is várom a véleményeitek, tapasztalataitok!Üdv.: Kiew
-
gabortom
csendes tag
válasz
DJ Reinhardt #2 üzenetére
Sziasztok!
Tényleg nem kell megvenni a sztem biztosan nagyon drága gyári akkuszettet! Frissíteni kell 1.1 - es verzióra, onnan oké. A menüben kilehet választani a NiMh beállítást, és tényleg nem fogja az akku lemerülést jelző ikont kijelezni, csak ha már merül.
Az a baj, hogy erről abszolút nem tájékoztatják a vásárlókat. Egyébként sztem elég jó kis gép az L100 -as, ha nem vagy egy állandóan babrálós típus. Szép képeket készít magától is. Egy átlag felhasználónak pedig a 15x -s zoom nagy kincs.
Szóval frissítés és faxa! -
DJ Reinhardt
tag
Ha már vannak aksijaid, várj még az új gyáriakkal, előbb tedd föl az új firmwaret.
Ha ez rajta van, kiválaszthatod a menüben az aksi típusát és a gép nem jelez fals lemerülést.(Nem arról van ugyanis szó, hogy az aksidat lemerítené, hanem az 1,2V alapján úgy érzékeli, mintha lemerült elem volna.)
-
KIEW
csendes tag
Szia Mindenkinek!
Szeretném megtudni, hogy lehet-e már kapni a Nikon L 100-hoz az új akkut és töltőszetett?
Ha igen, hol és mennyiért.
Sajnos az 1,2 V -os AA-as aksikat pillanatok alatt lemeríti.
Gondolom, hogy a nagy LCD az oka.
Sajnos egyetlen akku szettemet sem lehet használni.
Külön érdekelne, hogy ehhez a tipushoz a Sanyo eneloop megbizhatóan alkalmazható-e egész napos fotozásoknál, ahol sok felvétel készítek, vagy ilyen igénybe vételnél jobbak a magasabb kapacitású (2600-2800 mh) akkumulátorok?
Az elemeket viszonylag jól bírja, de ez költséges.
Az elemek 1,5 V; az akkuk pedig csak 1,2 V feszültségüek. Lehet itt van a magyarázat?
Akkor viszont csak speciális akkukat lehet hozzá alkalmazni, amik 1,5 V -osak.
Kicsit megbántam, hogy a Nikonnak ezt a vietnámi utánzatát választottam.
Akinek ilyen tipusu gépe van, kérem írjon a tapasztalatairól.Kösz: Alex
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph NiMH elemeket, és hozzájuk tartozó töltőt kifejezetten az L100-hoz adják ki.
- Milyen TV-t vegyek?
- eBay
- 3D nyomtatás
- One mobilszolgáltatások
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Xbox tulajok OFF topicja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H510M Intel i3 10100F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB GDDR5 Rampage Shiva 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest