Új hozzászólás Aktív témák
-
pruzsi
őstag
Közben sikerült belépni egyenlőre marad a gyári rajta kép Valami oknál fogva lassabb sebességgel szinkronizált össze a modeme a központtal, jelenleg bruttó 14319/1278Kbps (le/fel irány), holott a nettó 20.0/1.0 Mbps sávszél rendelkezésre állna neki. (ehhez bruttó ~23.5/1.25 Mbps kell - de ez meg is volna - lásd "attainable" mezőket
Másik modemmel is próbáltam,20-ról esett le 16-14-12-re ás az maradt,bejelentettem vizsgálják. -
pruzsi
őstag
Sziasztok!
Ki szerettem volna próbálni dmt-t de nem sikerült követtem a beállításokat de nem sikerült a user és pass írja hibásnak pedig a megfelelőt írtam be neki.
Van e esetleg más progi amivel lehet tesztelni,továbbá van e ötletetek a minden nap 2 mbit sávszélesség csökkenésre 16 ról indultam 14-12 most de fentebb nem megy.Másik modemmel próbáltam,más kábelekkel is,másik hálókártyával is,szolgáltatónál vetettem fel hibajegyet.(DSL-360R T1E) felületbe be tudok lépni ha esetleg ott lehet valami állítani?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 320S-13IKB - i5-8G I 8GB I 128SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2051
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest