- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Autóhifi
- Philips LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Na ja... Ezt írtam Neked tegnap este, de úgy néz ki, hogy "write only" módban vagy, mert se ezt, sem pedig azt vetted figyelembe, hogy kértek Tőled egy screenshot-ot! De mindegy is, lehet, hogy akkor ezt is feleslegesen írom! De, ha netán mégis elolvasod, elárulom, hogy a LED-ek így maradnak, ez már elhangzott fentebb, tehát jobb, ha megszokod!
-
Szerintem nem kell... Volt egy kép a leírásban, ami a T-Com beállításokat mutatta meg, szerintem azt nyugodtan másold le... Bár, mondjuk már ezt is félve merem kijelenteni, miután a neten szerte-széjjel mindenhol csak azt lehet olvasni, hogy a T-Com nethez AnnexB, az Invitel-hez meg AnnexA beállítás kell, ehhez képest itt vagyok az Invitel ADSL-el, és AnnexB-vel működik Ami nálam még eltér a linkelt képhez képest, hogy a "Tones in use" részben "70-500" van megadva, illetve természetesen a VPI / VCI, de az értelemszerűen nálam más.
-
-
dchard
veterán
rudi77:
Egyrészt nem ADSL2-t, hanem ADSL2+-t kell beállítanod, másrészt nagy valószínűséggel vagy be sem kapcsoltad (a leírásom szerint) az ADSL részt, vagy az ATM VPI/VCI-t rosszul állítottad be. A 321B alapból 1/32-es atm VPI/VCI-vel jön.
Az én firmware-em WAN/DSL --> DSL settings menüpontjáról csinálj printscreen-t, úgy okosabbak leszünk.
Amúgy a log alapján a modemed teljesen kompatibilis a szoftveremmel.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Electric Scooter 4 Lite 2nd Gen elektromos roller
- Thinkpad X13 Gen2i 13.3" FHD+ IPS i5-1145G7 16GB 512GB NVMe gar
- Gyakorlatilag új, GARANCIÁLIS (2026.12.23-ig!) Asus ROG Strix G16 (G614JV) gamer laptop RTX 4060-nal
- Switch OLED piros-kék, 2025. novemberig Alza garis, dobozával és minden tartozékkal
- Eladó! MSI mag 360r-v2 komplett cpu hűtő (Csomagküldés az árban)+vezérlő
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest