- Milyen videókártyát?
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- A Linux támogatását vágja meg leginkább az Intel leépítése
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Befutottak a Samsung 990 EVO Plus SSD-k
- 3D nyomtatás
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
the_one #1822 üzenetére
" A T-Com-os kötődobozba, a bejövő légkábelen is van egy ilyen csupasz acélszál, amely gondolom a védőföldelés szerepét tölti be."
Pontosan. Ezt az acélszálat a saját kábeledben lévővel, az árnyékolással és a nem használt érárakkal kell közösíteni a légkábel felüli végén, a másikon meg ugyanezeket földelni.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a javulás, feltétlen csinálj előtt-utána képeket.
Dchard
-
dchard
veterán
-
válasz
the_one #1819 üzenetére
Szerintem mindegy melyiket használod, de a lényeg, hogy a nem használt érpárokat kösd össze egymással, és az árnyékolással is... Ja bocs, az itt nincs, csak az SFTP-ben!
De inkább várd meg dchard válaszát is, Ő a Szakértő, én csak kontár vagyok... Bár ezen rangom még nem kaptam meg hivatalos formában!
-
dchard
veterán
válasz
the_one #1668 üzenetére
Ha a kábelből csak egy érpárat szeretnél használni, akkor az összes nem használt érpárat a földdel együtt közösíteni és földelni kell a kábel mindkét végén, így érhető el a maximális zajvédelmi hatás.
Ha a Dlink 360R T1E-re felrakod az általam írt szoftvert akkor SNR margin csökkentéssel (70% alá NE menj) további sebesség növekedés érhető el, ha még nem érted el a csomaghoz tartozó maximumot. Érdemes kipróbálni. Egyébként elég jó vonalad van.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- Synology NAS
- alza vélemények - tapasztalatok
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Nothing Phone (3) – tervezett kaotika
- Pénztárcabarát, ugyanakkor trendi mikrotorony jött a Jonsbótól
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Asus G752VS Gamer laptop eladó!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS X540SA-XX004D Notebook - 4 napot használt
- Apple Watch SE 2020 ezüst, 44mm // Számla // Garancia // Válaszható szíj //
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Xiaomi Redmi Note 10S 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest