Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
dchard
veterán
válasz
the_one
üzenetére
" A T-Com-os kötődobozba, a bejövő légkábelen is van egy ilyen csupasz acélszál, amely gondolom a védőföldelés szerepét tölti be."
Pontosan. Ezt az acélszálat a saját kábeledben lévővel, az árnyékolással és a nem használt érárakkal kell közösíteni a légkábel felüli végén, a másikon meg ugyanezeket földelni.
Kíváncsi vagyok mennyi lesz a javulás, feltétlen csinálj előtt-utána képeket.
Dchard
-
dchard
veterán
-
válasz
the_one
üzenetére
Szerintem mindegy melyiket használod, de a lényeg, hogy a nem használt érpárokat kösd össze egymással, és az árnyékolással is... Ja bocs, az itt nincs, csak az SFTP-ben!

De inkább várd meg dchard válaszát is, Ő a Szakértő, én csak kontár vagyok... Bár ezen rangom még nem kaptam meg hivatalos formában!

-
dchard
veterán
válasz
the_one
üzenetére
Ha a kábelből csak egy érpárat szeretnél használni, akkor az összes nem használt érpárat a földdel együtt közösíteni és földelni kell a kábel mindkét végén, így érhető el a maximális zajvédelmi hatás.
Ha a Dlink 360R T1E-re felrakod az általam írt szoftvert akkor SNR margin csökkentéssel (70% alá NE menj) további sebesség növekedés érhető el, ha még nem érted el a csomaghoz tartozó maximumot. Érdemes kipróbálni. Egyébként elég jó vonalad van.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ford topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Renault, Dacia topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Proxmox VE
- Autós topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi