Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokszi75
csendes tag
A németeknél például ezért (és még sok más dolog miatt) árnyékolt a telefonvezeték. Nálunk is árnyékoltak a külső-belső vezetékek,persze nem egy kivétel van és az árnyékszálak belső vége sehova sincs bekötve.
A konnektorok védőföldjéről csak annyit említenék,hogy szabályos a nullával való közösítés,amennyiben a mérőnél van.Mérőig nullával egyesített földelő hálózat(NEFH)van,mérő után válik szét a nulla és a védőföld.Máshol nem lehet a lakásban védelmet levenni a nulláról.Bocs tudom ,hogy nem vill.szer topic--csak megemlítettem.
Amúgy megint igazat adok neked dchard az sm50b-vel kapcsolatban.Saját környezetemben rajtam kívűl egy-két szerelőről tudok aki használja ezt a progit.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Apple iPhone 15 128GB, Akku: 100%, Újszerű, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3017, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3193, 94% Akkumulátor
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G920 Driving Force Racing Wheel + Shifter garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest