Új hozzászólás Aktív témák
-
X-ecutor
csendes tag
Koszönöm a választ!
A hibajelentésből én is erre köetkeztetnék a helyedben, de több egyenes kábellel is próbáltam. Van egy másik modemem is ami haldoklik (amiről most is írok), és annak a kábelével is próbáltam, meg amit adtak hozá, de fel sem villan a led.
Sőt most már eljutott oda, hogy h a router lan portjára kötöm, akkor sem világít a modemen a led. Pedig direkt rákérdeztem, hogy annak ellenére, hogy használt, azért még működik, ugye.
Nincs valami über hard reset a modemhez? Hátha az segít.Jah, azt is próbáltam, hogy a routernek adtam 192.168.1.2 címet, rákötöttem a régi modemet, amit 192.168.1.1 címen lehet elérni, 255.255.255.0 maszkkal, és sikerült elérnem a webes felületet, de az új modemmel nem, pedig annak is 192.168.1.1 talán a címe.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPad topik
- eBay
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen RAM-ot vegyek?
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3511
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen 5 PRO I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Akció! Paidashu 10600MAH / 20700MAH Powerbank olcsón!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő