- Gaming notebook topik
- BIOS topic
- Apple MacBook
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
válasz
feka001 #2166 üzenetére
Na akkor kezdjük:
1. Ezzel a modemmel nem lehetsz online mivel a linkelt képek tanúsűga szerint egyértelműen nincs kapcsolat. Még ha az alapadatokat nem is írja ki, de a kapcsolat státusza Idle, ami két dolgot jelez: vagy nincs bedugva a modembe a vezeték, netán a szűrő analóg ágára csatlakozik a modem, vagy rossz annex-re van állítva. Ha valóban működne a modem akkor "connected" vagy "showtime" lenne a felirat az Idle helyett.
2. Itt maga a DSL kapcsolat nem épül fel, tehát először állítsd annex b módba, all modulations allowed, majd lap alján Save és utána az Admin menüpontban restart. Vársz legalább 3-4 percet. Ha utána ugyanazt látod a nyitólapon mint eddig (nincsenek alapadatok, és a kapcsolat státusaz Idle), akkor átrakod Annex A-ra, mentés, újraindítás a fent leírt módszerrel, és újabb 4-5 percig vársz majd nézed az alapadatokat. Ha továbbra is semmi, akkor:
1. Kábelezési hiba van, nincs bedugva, szűrő hibásan van felrakva, szakadás van stb.
2. Nem aktív a szolgáltatás a központi oldalon.Nekem elhiheted, én írtam a szoftvert.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Óra topik
- Microsoft Excel topic
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- Yettel topik
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- További aktív témák...
- MSI CYBORG 15 A13V
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest