Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Nite

őstag

válasz dchard #1688 üzenetére

meg az elejen szeretnem leszogezni, hogy ezt nem azert csinalom, hogy kihuzzam nalad a gyufat es ne tarsalogjunk tobbet, egyszeruen csak felhuz a dolog kegyetlenul...

legnagyobb tisztelettel kerdeznem legeloszor is, hogy miert is nem jaratjuk 3dB-el a vonalat? lemaradtam errol es probaltam visszakeresni de nem talaltam meg mikor irtad :(

viszont a regebbi irasaidtol felbatorodva mentem le 3dB-ig, mert azt irtad, hogy amig nem szakad es nincsenek rajta hibak addig lehet...

mindossze az a nagy kinom, hogy ha nem nyomom le legalabb 5dB-ig, akkor a 20M-s vonalam lassabb mint a 15M-s volt, gyari fw-s t1e-vel pedig meg 14Mbit sincs meg :F

tehat lenyegeben nagyobb csomagra valtottam es lassulast kaptam es dupla pinget :F

irtad, hogy 3dB-re te is bevagnad a 64/8-as ID-t! ezzel csak az a gondom, hogy 100% -os SNRM-el is 64-es a downlinkem :F

ha ugy gondolod, hogy van valami alapja a nemtetszesemnek, akkor megkoszonnem ha leirnad pontosan mit adjak elo a t-homenak es holnap mar telefonalok is!

megszer mondom, minden kerdest a legnagyobb tisztelettel tettem fel, es szertintem az egesz ph! neveben mondhatom, hogy nem tudjuk elegge megkoszonni a munkadat es amit mar eddig is tettel ertunk :R

Új hozzászólás Aktív témák