Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
dchard
veterán
deter:
Most akkor sikerült felrakni D2-re az én firmware-emet és el is indul? Vagy sikerült felrakni, de nem indult el, és utána sikerült visszaállítani az eredetit? Kérlek fogalmazzatok pontosan, mert szeretnék ennek a problémának a végére járni.
Mindenkinek:
A két hw verzió között semmilyen eltérés nincsen, az hogy néhány kondi kisebb vagy nagyobb, vagy nincs árnyékolás a CPU-n az a mi szempontunkból édesmindegy. Ezt egyébként az is jelzi, hogy nincs külön gyári firmware D1-es és D2-es modemekhez. Én végig toltam D1-es modemmel az összes elérhető gyári firmware-t, túl vagyok már a fejlesztést is beleszámítva vagy 500 flash programozáson és semmi baja a cuccomnak. Nem viccelek: napi 10-15-ször simán megírtam a flash-t és működik.
Hogy bebizonytsam mennyire bombabiztos megoldás a Broadcom bootloadere, ma megtettem azt, amit senkinek nem ajánlok: amikor a modem éppen írta fel a firmware-t a flash memóriába, kirántottam a tápot alóla. Természetesen ezután nem indult el a modem, de a leírásban is szereplő módon vidáman újra tudtam írni akár az eredeti akár a saját firmware-emet, és működött utána hibátlanul.
Detertől nagyon várom az infót a D2-vel kapcsolatban.
Dchard
Új hozzászólás Aktív témák
- Renault, Dacia topik
- Kártya csere után nincs kép.
- EAFC 25
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- A lemondást javasolja az Intel vezetőjének Donald Trump
- Xbox Series X|S
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Autós kamerák
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S25 / 25 Ultra 5G 256GB - 512GB / - Bontatlan - 3 év gari
- Megkímélt állapot!! Samsung Galaxy S10+ 128 GB SM-G975F/DS - fekete
- Nagyon szép állapot!! Xiaomi Redmi 10 2022 64 GB - fehér
- BONTATLAN Steelseries termékek VERHETETLEN ÁRON!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest