Hirdetés
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen házat vegyek?
- Apple asztali gépek
- Októberi bevetésre indul a hardveralakulat
- OLED monitor topic
- Aromaterápia az Apacer hordozható SSD-jével
- Gaming notebook topik
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
deter
aktív tag
Már többször írtam, hogy elviekben sikerült feltenni az egyedi fw-t, csak nem működik vele a modem (és már végig zongoráztam minden lehetőséget), de visszatudtam minden egyes alkalommal állítani a gyári firmware-t.
Valójában én is tapasztaltam olyan problémát néhány alkalommal, amit joecontra[/B leírt, konkrétan, amikor megjelenik fw reset után, a frissítő menü, a "feltöltésre" kattintva, rádob, hogy offline kapcsolat vagy hasonló oldalra. Ami egy IP ütközésből fakadhat. Vagy mert nem tud a modem értelemszerűen IP címet osztani a kártyának. De ubuntu-n ilyenkor például a "auto etho"-kattintva, frissíti az adott hálózati eszközt, és megszűnik a hiba, így gond nélkül megy a gyárira való vissza flashelés. Abban sem vagyok biztos, hogy előre megvolt-e címezve a hálókártyája joe-nak.
Egyébként nem akarok laikusként okoskodni, de nem csak a puffer kondikban meg az árnyékolásban van a differencia, ahogy látom a d1 verzión más, a LAN vezérlő IC-je (NIC) is, tehát nyilván más meghajtója is. Megpróbálom kilistázni, hogy gyári firmware-rel, pontosan milyen meghajtókat is használ a D2-es modem...
(opera bug: valamiért a fórum motor oda is tesz kiemelő kódot, ahova én nem tettem, többszöri szerkesztés után is)
üdv_
deter
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kijelző került a kamerasávra a Xiaomi 17 Pro és 17 Pro Max hátulján
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 1 i7-10510U 32GB 512GB Nvidia Quadro P520 14" FHD Gar.: 1 év
- DELL Universal Dock UD22
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 Pro NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest