- Apple asztali gépek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik
- Socket AM4
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Monitor hiba topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kromatika
veterán
Nekem tetszenek.Mondjuk 13,3 colon semmi értelmét nem látom a QHD felbontásnak,és szerintem nem is jól használható a gyakorlatban.
-
-
buherka
addikt
tenyérvéna-szkenner...megoldás higiénikusabb az ujjlenyomat-olvasónál
Uhhh...mekkora hülyeség ez. Oké...meglóbálom a tenyerem a szkenner felett a bejelentkezéshez és ez után hogyan tovább?
Billentyűzetet hogyan fogom használni?...lóbálom felette a tenyerem, vagy kesztyűt húzok mielőtt gépelni szeretnék rajta???
Lol... -
Mivel most jelent meg, így nem.
Amiket Te írsz Dell és Lenovo időszakában a Fujitsu még a Siemens-szel kooperált, így abból az időszakből nincs "minőségi használt üzleti laptop"
Vársz pár évet, és majd ezek.
Amúgy Lifebook szokott fent lenni szinte mindegyik notisnál, de azok mellett a T4xx és Txx szériák jobb vételnek számítanak.
@dementor: E571, igen ,arra gondoltam, na azok még jó gépek
-
oszi666
őstag
lehet ilyeneket kapni itthon használtan? Dellt meg lenovot egy csomót találok mindig de fujitsut nem
-
rudi
nagyúr
Gondolom ezek azért vannak, hogy ha valami tenderen végérvényesen a legjobb árra mennek rá, akkor lehessen mutatni valamit. Plusz az SSD-k és a RAM is elég szépen drágult most, sőt talán nem is a drágaság, hanem a nehezebben beszerezhetőség a nagyobb para. Más gyártóknál is említették már, hogy a HDD+TN modellek kb. azonnal vihetőek, míg az SSD+IPS verziókra kell várni +2 hónapot.
-
Tuttu
csendes tag
Sűrűn látok jó terméket és ahogy olvasom arra jutok, hogy "ú nekem kell egy ilyen..."
aztán a lap alján látom, hogy mit kérnek érte és már nem is olyan jó!
-
Én már sokszor leírtam, pedig most csak A555-esekkel dolgozunk, hogy minőségben jelenleg minden konzumert elver, miközben már alapkiépítésben 125-130 ezerért SSD-vel kínálják.
Viszont az is biztos, ha következő körben kell új termékeket venni, akkor csak Fujitsu jöhet szóba.
-
-
dementor
senior tag
Brutális ára van, viszont szerintem a legjobb minőséget képviseli a gyártó manapság.
-
nemlehet
őstag
Én értem és tudom is, hogy van olyan ahol nem elég, de gondolom te sem nem 13-as ULV-s notin dolgozol és gondolom nem marketing manager vagy vagy üzletkötő. Pl az NN-nél az ügynökök már nem is kapnak laptopot, hanem csak tabletet, mert az ő munkájukhoz az is elég. Nekik elég a 64 GB-os tárhely is.
-
-
Raymond
titán
Nem latom hogy ott lenne - "protokol, meret, formatum" formaban van leirva, azt latom ott hogy az S-nel a 2.5" HDD mellett csak M.2 SSD-t kinalnak (SATA csatoloval). De lenyegtelen, ha nem igy lenne mert ott mondjuk a 2.5" SSD is opcio, akkor is hanyagold a HDD meg opciokent is egy ilyan kategoriaju es arazasu gepen. Itt egyszeruen nem arrol van szo hogy "lehessen valasztani", van ahol mar ez nem a legjobb dolog es a "less is more" ervenyesul. Ez tipikusan ilyen helyzet.
Szerk:
"Végülis akkor eljutottunk oda, hogy szar a Fujitsu? Mert kínál még HDD-t... Vicc."Ezt nem irta senki, csak lehet valami brand/marka husegbol beleolvastad? A gepek nagyon jol neznek ki es kategoriajukban az arazas is normalis, ezt nem kifogasolja senki. Itt arrol van szo ahogy paran leirtuk hogy necces ebben a kategoriaban HDD-t mint opciot kinalni mert a nyugon (hang, mozgoalkatreszek, lassusag) kivul nem ad semmit.
-
@Raymond:
Nézd meg a specifikációkat, ott van.
Amúgy meg a Fujitsu ha még nem jött volna le az üzleti szegmensbe szállít, így tetszés szerint egyedi konfigokban is kérhető.
Mi a kérdés?
@nemlehet: Ha megnézed, az egyik modell csak SSD-vel kapható.
A másik modellnél pedig megsúgom, hogy az SSD-s ár megegyezik a HDD-s árral, nem értem akkor, hogy mi a probléma.
Tehát a legkisebb SSD modell ára annyi, mint a HDD-s ára. Ezen kell fentakadni? akkor veszed az SSD-s modellt és kész...
Lásd pl más Fujitsu modelleknél is. Mi a probléma akkor? Vagy kérdés, miért kell nekem esned?
Kiszállok, mert ilyen f.szságon pörögni valahogy nincs idegrendszerem, amikor egy nem létező problémát kell elmagyarázni... Végülis akkor eljutottunk oda, hogy szar a Fujitsu? Mert kínál még HDD-t... Vicc.
Hogy mire nem elég? 250GB-os SSD-vel és 1TB-os HDD-vel dolgozok, és kevés... Szóval hidd el, van ahol nem elég.
-
nemlehet
őstag
Egy 13,3-as ULV notin, dedikált VGA nélkül mit akarsz csinálni amire nem elég egy 512-es SSD? Tényleg érdekelne.
Ez tipikusan manager és üzletkötő gép, oda egy 250-es valószínűleg, de egy 500-as SSD tuti bőven elég. Ha meg nem akkor a cég majd vesz szépen cloud tárhelyet, vagy van hálózati meghajtó amit VPN-en keresztül is el lehet érni.Ez tipikusan olyan, hogy miért nem lehet porsche-val nehéz utánfutót húzni. Simán ráférne a nagyobb vonóhorog...
Nem akartam kiforgatni a mondandódat, de ha egy vállalat veri a tamtamot, hogy ez az új csúcsgép és minden IT-s kapjon nerdgasmot tőle és javasolja a főnöknek akkor 600k-s induló árnál nem a 60k-s SSD-n kéne spórolni. Valószínűleg gyártóként ennél jelentősen olcsóbban kapják...
-
Raymond
titán
Ebben az arkategoriaban nem is kene ennek letezni hogy HDD is van benne, folg nem akkor ha max 1TB a meret. Kell tobb tarhely? Akkor legyen bele vagy egy nagyobb M.2-es vagy ha mindketto megy bele akkor egy 2.5" 500GB vagy 1TB, mert talan EUR 100-200 difirol van szo ami egy ilyen arban leveszik.
-
Jó, bocs, akkor belepattint a Fujitsu, látom nem a dolog lényege jött át, hogy van egy noti, amibe lehet HDD + SSD is... Kiforgatni azért csak sikerült a mondandómat.
Amúgy nem értelek, miért szarrágás, ha adott egy opció? Nem kötelező HDD-vel megvenned, mindössze lehetőség.
Ha meg nem lehetne HDD benne, akkor meg az a baj... Gondolom... Nem mindenki fér el 120-512GB-ig SSD-n...
A prémiumnak árazás és az üzleti mivolta között azért van különbség...
Hol kommunikálták Prémiumnak ezeket a notikat kérdem én, adj már erre vonatkozó linket?
Az fel sem tűnik, hogy nagy aksis, optikai meghajtó helyére is lehet aksit tenni.. Csak az örök elégedetlenség...
-
nemlehet
őstag
Ha már üzleti, ha már csúcsgép és ha már 1900 euróról indul akkor te elfogadhatónak tartod azt mondani hogy "Majd a vezérigazgató úr belepattint egy SSD-t!" ?
Persze senki sem hal bele ha így van, de ha már prémiumnak árazzuk, pozícionáljuk és kommunikáljuk a termékünket akkor legyen is olyan minden szempontból. Ez az SSD-n való szarrágás a gyártók részéről érthetetlen, főleg ebben a kategóriában...
-
-
Raymond
titán
"...az U937-es alapgép 1900 euróról indul majd."
Ehez kepest sikerult csak 4GB RAM-ot raragasztani az alaplapra es meg mindig van HDD-s verzio is a kinalatban, de hogy minek?
-
-
tserrof77
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Nyaralás topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Apple asztali gépek
- Autós topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Drón topik
- További aktív témák...
- GL65 9SD 15.6" FHD IPS i7-9750H GTX 1660Ti 16GB 256GB NVMe + 1TB HDD gar
- ZBook Fury 16 G9 16" FHD+ IPS i7-12850HX RTX A2000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Elite Dragonfly G3 13.5" FHD+ IPS érintő i5-1235U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Újszerű 17.3" FHD (1920x1080) IPS 40pin 144Hz matt LED kijelző. AUO B173HAN04.9
- Lenovo kezdő laptop (i3 6th, 500 GB, 4 GB) reklámáron! AkciÓÓ!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- AKCIÓ! ASRock H310CM i3 9100F 8GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD GTX 1060 3GB AeroCool Strike-X 500W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest