Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elvette a PCI Express 5.0-t az egyes alaplapjaitól a Gigabyte
- Kingston FURY Renegade G5: Adatok villámgyorsan
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Projektor topic
- RAM topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ijk
nagyúr
válasz
toth_janika #17 üzenetére
12 éves korosztálynak való ez a játék. Attól, hogy neked ez bejön lehetsz még 30 is. (mellesleg a stílusod alapján max. 16-ra tippellek)
Megszerezni nem fogom, ugyanis a RA3 óta lemondtam a sorozatról.
Mai grafikáról akkor beszélek amikor az első c&c-vel vetem össze. Egyébként igen, bajom van az új grafikával (nem magával a motorral), nézd meg a company of heroes-t aztán rájössz miről beszélek.
Egyébként van egy rakat stratégia amiben ilyen bazári játékegységek vannak, megvan a maguk rajongói köre, én nem tartozom közéjük. Viszont a C&C anno ha nem is valóságos, de valóság közeli egységekkel indult és ebben a tekintetben 180°-ot fordultak. És ez nagyon sok rajongónak nem tetszik.
Nade befejezem a siránkozást, számomra eltűnt a süllyesztőben ez a sorozat, maradok a totalwar-nál, ill. most a company of heroes-nál. Ha neked pedig tetszik az új C&C akkor őszintén sok örömet kívánok neked benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 Plus 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest