- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED TV topic
- Hisense LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen SSD-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Dell asztali gépek
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
L1MaT
tag
Szia!
Én nemrég vettem egyet Xbox-hoz. Tökéletes, megvagyok vele elégedve. Üzemidő nagyonjó, a hangzás szintén. Tetszik a programozható Equalizer gomb is jól lehet finom hangolni 1 beállítás játékra, 1 zenére 1 ilyenre, 1 olyanra stb. Tökéletesek a mélyek is. (arra igen kényes vagyok) Ezen felül én szemüveges vagyok és nyomni szoktak a "buci" fülesek. A szemüveg szárát nagyon rányomják a fejemre ez viszont kényelmes több óra használat után is. Talán kicsit nehéz, de ez a sima gagyi noname fülesek után várható volt. Annyira nem vészes, hogy kényelmetlen lenne, de ha mozgatod a fejed azért a nyakad megérzi, hogy több a súly odafent Nagyon hosszú játékidő után (kb folyamatos 6-7 óra) tapasztaltam, hogy a fejem tetején ahol fel ül a gumis pánt az ember fejére ott picit mintha nyomott volna ahogy a súlyánál fogva a gravitáció húzza lefelé a cuccot többnyire ott támaszkodik meg az egész a fejed búbján. Ez nem fájó érzés nem is kellemetlen csak ha leveszed egy kis ideig érzed, hogy ott valami rá volt gyógyulva a fejedre jó pár óráig Ez talán nem lenne ha kicsit erősebben nyomná a 2 bucit jobbról balra a fejedre a cucc és akkor nagyobb lenne az alátámasztás, de akkor meg jönne az általam említett szemüveg szárát a fejedbe nyomó szituáció. Szóval ez valakinek előny valakinek talán hátrány, de lehet, hogy csak én gondolom túl a dolgot. A mikrofon nagyon érzékeny, de jó a zajszűrése. Lehajtáskor bekapcsol felhajtáskor kikapcsol, PC-ről tudsz finomhangolni mindent.
Eddig egyetlen hibája, hogy valamiért nem sikerült összehoznom, hogy működjön a Windows Sonic vagy a Dolby Atmos xboxon, de szerintem csak én bénázok valamit.
Amit hiányolok, hogy nem lehet se behajtani se elforgatni. Ha cipeled ide oda akkor ez negatívum lehet mert elég nagy a cucc. Ezt leszámitva kiváló! Az A50 már tudja ezt is és pár plusz okosságot is de horror az ára így maradtam ennél. Nem bántam meg, hogy ezt vettem! Kár, hogy külön Bluetooth-on nem tud kommunikálni más eszközökkel (pl. telefon vagy csak simán a tv stb.) mert ha ezt is tudná egész nap a fejemen lenne
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Call of Duty: Black Ops 6
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Facebook és Messenger
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Tőzsde és gazdaság
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Fujitsu LifeBook E756 i5-6300u I 8GB I 256GB SSD I IPS 15,6" FHD I jó akku
- Elitebook 850 G3 i5-6300u I 256GB SSD 8GB I 15,6" I Win10 I szép állapot
- Legion 5 15IMH6 15.6" FHD IPS i7-10750H RTX 3050 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- L15 Gen3 27% 15.6" FHD IPS i5-1235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- GF65 Thin 9SD 15.6" FHD IPS i5-9300H GTX 1660 Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest