Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• suraki

tag

válasz D4rkAv3ng3r #246 üzenetére

Akkor ismét nekifutok. :D
    Én a driver-optimalizációról írtam a kommentemben...te viszont minden másról beszélsz csak erről nem. :P
    A Windows és a Linux is tobbekközt azért olyan amilyen (hemzseg a próblémáktól), mert nem lehet milliónyi hardverkonfigurációra optimalizálni egy rendszert. Sajnos nem tudom ennél egyértelműbben megfogalmazni. A Linuxnak van annyi előnye a Windowszal szemben, hogy sokkal rugalmasabban tudja kezelni a hibajavításait az Open Source kialakítása miatt. Viszont a Mac, zárt hardverplatformjának köszönhetően a célirányos fejlesztések hatékonysága bizony néha jobb mint a Linuxos közösség adhoc fejlesztései.
    Persze nem csak a Mac ilyen, és az, hogy alkalmazáskritikus rendszerekben máig előszeretettel használnak OpenSourcera épülő, de zárt hardverplatformot alkalmazó rendszereket talán nem véletlen. Lásd AIX, HP-UX, Solaris,....

Amúgy én nem lennék büszke arra, hogy naponta kell javítgatni egy OS-t.
    Mint ahogy az sem nyűgöz le, hogy egy OS telepítése közben netezhetek....talán azért mert még soha nem kellett saját gépre OSX-et telepítenem, pedig hosszú évek óta használom...egyszerűen csak használom. ;]

"Ha ezek után sem érted meg miért írtam az már a te bajod." ;]

Új hozzászólás Aktív témák