Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• DraXoN

addikt

válasz ViZion #60 üzenetére

Mondjuk volt már olyan géphez szerencsém ami sehogy se volt stabil idős korára, időnként random kékhalálozott (egy kb 6 éves gép volt).. ki lett cserélve már szinte minden, már a proci és az alaplap maradt csak (minden volt nekem otthon régi gépekből). Na .. gondolkodtam, hogy van egy kb 100MHz-el erősebb procim megnézem azzal mielőtt elkönyvelem az alaplapot, hogy rossz.. na, kicserélve a procit minden jó lett, sehogy se borult meg a rendszer... visszaraktam az eredeti alkatrészeket és akkor is jó volt.. kb 2 napom ment rá (pontosabban egy hétvégém), bár ebből 1 nap a tesztelés volt a proci csere után, hogy "komolyan?" ... visszarakva a másik procit újból random jött kékhalál.. érdekes, hogy előbb jött a halál mint, hogy az orthos pl kiakadt volna hibára...
    A gép sose volt tuningolva, kérdezve a tulajt "régen jó volt" ... így találtam én már idővel tönkremenő procit is.. még megvan a fiókban.. egy 900MHz-es Cerelon (socket1 verzió még csak nem is solt1 nyákos, hogy a nyákra lehessen fogni).

de .. most kapcsolok, hogy már nagyon eltértünk a témától, részemről befejeztem.. :)

[ Szerkesztve ]

The human head cannot turn 360 degrees... || Lenovo X390 || Redmi 13 Note Pro 5G

Új hozzászólás Aktív témák