Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sziasztok! Lenne egy olyan problémám, hogy adott egy Harman Kardon avr 171s erősitő és 5.1-be használnám. Canton sp206 frontok és kef c6 lcr center van egy Velodyne impact 10-es subbal megtámogatva. 18nm-es a szoba és ezeket kellene valahogy összehangolni. A sub lfe-be van bekötve gondolom ilyenkor a poti subon nem állitható. Ebbe kellene segitség mit mire állitsak a subon meg az erősitőn mert néha brutális hangerő néha meg alig halom a filmet.Ha kikapcsolom a subot néha még akkor is sok a basszus pedig az erősitön A tone üzemmód alatt a bass-t leveszem - 10db-re. Mi lehet az oka?miket kellene beállitanom? Kezdő vagyok ebbe a témában. Válaszokat előre is köszi.
-
zetor2000
őstag
ha már a szépségnél tartotok, akkor Krell :-) igaz, más imenziók... (árban, minőségben)
Nekem ezek azért nem tetszenek, mert sok rajtuk a gomb... erősítőre max a hangerő kell, a többit oldja meg más berendezés. Előfokozat, hangprocesszor, amit akarsz, az. Ez meg csak erősítsen, hangot. -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Turbolada II #35 üzenetére
Bőven belefér a stb-be. Talán még pár régi Technics is.
-
Turbolada II
őstag
válasz
TESCO-Zsömle #34 üzenetére
A NAD-ot kihagytad.
Egyébként a HK-ban az a szimpatikus, hogy nagyjából valós teljesítményt ír az erősítőire.
-
MaUser
addikt
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Ugyan, olyat csak simán nem kell venni. Pio Elite egy vagyonba kerül, de legalább rosszul is szól.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
#72042496 #27 üzenetére
Jaigen, bocs, így van. Ez a széria (is) bugos volt.
Vagy a kép jó (közvetlen a TV-re a HDMI), vagy a hang jó (HDMI az erőlködőbe).A HDMI Handshake problémáktól én is szenvedtem (PC-vel)...
Csakúgy mint az új, olvastam pár kommentet:
- Lefagyhat, ha Standby-ban van hagyva egy darabig (hátulján ki kell kapcsolni, vagy kihúzni, de min 10másodpercig...)
- ARC-t használva a hang kihagyhat, vagy le is fagy, és resetelni kell.
- Ha már 7.2 akkor a 2 subhoz (anyám) miért csak 1 trigger kimenet van?
- A Wifije bezavar a vezetéknélküli Subnak (ráadásul HK az is: HKTS 220)
...biztos lesz még -
cekkk
veterán
válasz
osztraksajt #29 üzenetére
De mintha a 608 ban is lenne
-
cekkk
veterán
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
A 255ben is volt
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
Tudtommal Európában AVR370 néven fut.
Ez a HK igaz csak 8 kg, de ettől még lehet AB osztályú erősítős, ha a táp meg kapcsolóütemű (!).
Namost az új vasak meg D osztályú erősítőkkel kevesebb hőt termelnek, ezért kisebb hűtőborda is elég lenne...de még azt sem teszik bele...ez a szomorú.Egy idő után minden venti hangos lesz...nekem pont egy HK (AVR255) van amiben most elkezdett a venti igencsak hangos lenni (hiába van takarítva).
Igaz ez sok-sok év után, de a csere macerás lesz...garantáltan.
(itt bal felül vagy itt, közelről) -
Mr. Teddy
őstag
Ezt értem, csak sosem értettem, hogy a video jel esetében (amivel eddig nem csináltak semmit az erősítők, csak átment rajtuk), minek vigyem bele plusz áramkörökbe. Jó egyedül a központi kapcsolgatás az előny azt kész. Persze amióta digitális hdmi jelet visz át, nem tud romlani, illetve amióta van benne airplay dolog, már mindjárt más a leányzó fekvése. De nekünk még régebbi, analóg videó jelet fogadó erősítőnk van, ott nem látom értelmét plusz zavaró áramkörökkel terhelni a videót.
-
Viktor81
senior tag
-
Abban egyetértek, hogy az új széria hangerő gombja nem lett valami szép, de az avr*55 avr*60 valami eszméletlen gyönyörű [link]. De erősítőt amúgy sem külsőre szokás venni, persze az is szempont.
(#17) Integra Ez már fullhd-nál is gondot okoztt dvd lejátszó, erősítő, vagy tv skálázzon...
(#16) Peak Egyetértek. Nekünk is aktív hűtésű avr van, és nem hallani belőle semmit.Mármint a ventilátorból...
-
Integra
titán
válasz
Mr. Teddy #15 üzenetére
ahogy bármilyen média lejátszó is felskálázza, amelyik uhd kompatibilis. tehát van egy média lejátszód, vagy bluray lejátszód, van egy avr-ed, van egy tévéd vagy projektorod, mind uhd kompatibils kell legyen és mind feltudja skálázni a jelet. tehát van legalább 3 eszközöd ami erre képes. na, akkor melyik csinálja?
-
Mr. Teddy
őstag
Kicsit ironikusnak érzem, hogy egy audio erősítő rekláma az, hogy videót képes felskálázni
Lefogadom az összes UHD kijelző felskálázza magának az alap jelet, szóval nagyon sok értelmét nem látom ennek.Spec a saját régi erősítőnkre én eleve nem fűzöm fel a videó jelet, mert fölöslegesnek tartom. Úgyis csak filmekhez használom az erősítőt, híradóhoz lényegtelen.
-
guppy_83
tag
válasz
TESCO-Zsömle #13 üzenetére
....meg nem mondom már mi volt a típusa életem első bakelites videoton 'erősítőjének', na de a súlya...
-
guppy_83
tag
válasz
TESCO-Zsömle #10 üzenetére
...hát én még nem hallottam olyan hangosan menni hogy zavaró lett volna (avr 465) mondjuk fűt is mint a barom..
De aki csak emiatt nem venne ilyen cuccot, azt nem is értem...
-
törölt tag
Nálunk 370 lesz a típusszám.
Szerintem az x60-as szériájuk volt a legszebb/legletisztultabb. Ez csúnya - kár érte.
-
Integra
titán
válasz
elmerfudd30 #7 üzenetére
miért gányolják el azt, ami szép és elegáns? ráadásul egyedi is a piacon..
-
elmerfudd30
csendes tag
A dizájnerek évek óta halálra dolgozzák magukat a Harman-nál!!
-
Viktor81
senior tag
Ronda, mint allat...
Inkabb veszek Pio-t vagy Yama-t... -
Az airplay itt azt (is) jelenti, hogy a rákötött tv-n az iPad képét ki tudom tenni, AppleTv nélkül?
-
guppy_83
tag
válasz
osztraksajt #1 üzenetére
..mi is a baj a ventillátorral?
-
GIJoe
addikt
made in china, vagy made in china?
nekem azt mondták az okosok erőlködőt kgra kell venni, ez mennyi is ? -
osztraksajt
őstag
Na onnantól nem érdekel hogy ventilátornyílás van a hátulján.
Új hozzászólás Aktív témák
ph Csatornánként 125 wattos teljesítménnyel kecsegtet az AirPlay támogatást kínáló AVR 3700.
- Kamerás bébiőr új 6hó jótállással!
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- www.LicencAruhaz.hu OLCSÓ & LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - ÖRÖK GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest