Új hozzászólás Aktív témák
-
Goblin12
őstag
Pofás ház, nekem nagyon tetszik, most nem tudom eldönteni, hogy TT Core V51/V71power cover edition vagy ez a ház.
-
hegegabi80
addikt
Nagyon jó kis házikó lett, csak kár hogy ilyen baromi nagy, de amúgy tuti. Valami jó értelmes kisebb matx ház is jöhetne.
-
joe979
aktív tag
Szép, mint egy igazi akvárium
Szissz
-
Chrys_
addikt
Core V51-t éppen múlt hétvégén építettem be, vízhűtéssel. Ami nem jó benne, az a fiókokba helyezett meghajtók kábelezése, csak egyenes csatlakozójú SATA jó hozzá. Nekem meg olyan kábeleim vannak, amik egyik oldalon 90 fokosak.
Ami viszont pozitív, az a 2db 5.25" hely. BD-író és egy aquaero vezérlő lett berakva.
A TT oldalablaka műanyag, és hajlamos statikusan feltöltődni. Üveg jobb lehet. -
hash99
senior tag
Én csak azt nem értem ha sikerült elől is és felül is lezárni üveggel mégis hogy szellőzik igen látok kis vágatokat az üveg rész mellett ahol már egyébként nincs venti...
-
TESCO-Zsömle
félisten
Azt magyarázza már el valaki, hogy egy 54cm magas házban miért nem fér el előre 3db 140-es venti? Az úgy szumma 42cm, még maradna 12...
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
Zozzz2000
tag
válasz TESCO-Zsömle #13 üzenetére
Lehet belehet paszirozni 3. Csak nem látszana ki a fekete üvegkeret mögül.
-
ZuluMASTER
csendes tag
Urak,kérdés Lehet még kapni Full plexi házat? Vagy csak ilyen aátmenet maradt a piacon? Nem ultra mini csiga házra gondolok amibe egy számológép se fér be rendesen
Minden publicitás jó, kivéve a nekrológot.
-
NomadND1
senior tag
válasz ZuluMASTER #15 üzenetére
Egy ideje már nem láttam.
Viszont a plexit könnyű megmunkálni, akár magadnak is készíthetsz egyet. -
blaca83
őstag
Szerintem jó lett, de ennél olcsóbban meg lehet venni az InWIN hasonló házikóját ami szintén nagyon jó minőség és nem egy hétköznapi megoldás...
A technika eszköz. Egy gép. Amely nem ad semmit, és nem vesz el semmit. Az ember az, aki a technikával rombol vagy épít.
-
hegegabi80
addikt
Aprón múltkor volt 2db ATX-es méretű is.
-
Zsmester89
őstag
A plexi olcsó, könnyen megmunkálható, viszont gyűjti a port, még a legfinomabb anyagokkal kezelve is karcolódik s egy idő után csúnya lesz.
Lábtérbe tökéletes, szem elé üvegeset keress.A "Hogyan lehetsz milliomos?" c. könyvet egy csomagban árusítják a BTK-val.
-
Chrys_
addikt
válasz Zsmester89 #19 üzenetére
Meg a plexi gondolom sztatikusan is fel tud töltődni, szóval így is porgyűjtő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest