Hirdetés

Ügyesen ötvözi az üveget és az acélt a Raijintek Coeus EVO ház

Hirdetés

A Raijintek bemutatta legújabb házát, a Coeus EVO-t, ahol anyagfelhasználásban mellőzték a műanyagot, és a hagyományos acél mellett felbukkan a mostanság közkedvelt üveg is. A kettőt persze a megszokott módon házasították össze: a vázat és az alaplaptálcát az acél adja, míg a 4 milliméter vastag biztonsági üveglapokat csavarok tartják a helyükön a négy oldalon – tehát az oldallapok mellett az előlap és a fedlap is üvegezést kapott.


[+]

A 235 milliméter széles, 444 milliméter mély és 544 milliméter magas, 12,2 kilós ház belseje egyébként a hagyományos torony elrendezést követi a mostanság divatos, alsó tápegységet és annak kábelezését takaró "alagúttal". Ez utóbbiba egyébként 200 milliméter hosszú táp kaphat helyet, míg a VGA-k esetében 350 milliméter a limit, a CPU-hűtő legnagyobb magasságát 175 milliméterben szabták meg, alaplapból pedig EATX a felső határ.


[+]

Adattárolóból a ház összesen hatot képes befogadni, ebből kettő dedikáltan a 2,5"-es HDD-knek, SSD-knek van kialalkítva, négy pedig a 3,5"-es egységeket fogadja - 5,25"-esből egy darab sem használható. A hűtés ennél a háznál is történhet vízzel és/vagy levegővel. Az előlap mögé három darab 120 vagy egy pár 140 milliméteres ventilátor, hátulra egy 120 milliméteres, felülre pedig két darab 120/140 milliméteres ventilátor szerelhető, illetve ezek helyettesíthetők a méretben megfelelő radiátorokkal.


[+]

Elmaradhatatlan része a háznak az előlap felső traktusára szerelt I/O panel, ahol a szokásos jack aljzatok és USB Type-A aljzatok mellé egy Type-C is elfért, bár ez utóbbi opcionális, csak a TC jelű változat kapja meg, ahogyan az előlap mögé beszerelt gyári ventilátorokat is.

A Raijintek árat egyelőre nem közölt.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés