- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- SSD kibeszélő
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple MacBook
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
Új hozzászólás Aktív témák
-
kNG
senior tag
Az innováció egy kreatív ötletből születő folyamatot jelöl, amely megvalósítja az ötletet. Olyan dolgot hoz létre ami új...szerintem ebben nem tévedtem...
Kreativitás (figyelem NEM egyenlő a kreatív feladattal, illetve kreatív folyamattal): Alkotókészséget jelent..
tehát, idézem magam:
"...de ha 1-2 ötletet átdolgoznának, módosítanának rajta, akkor át lehetne ültetni sok játékba...ehhez csak egy kis kreativitás kéne, ehelyett sokszor maradnak a fejlesztők a jól megszokott, már tutira bevált dolgoknál..."
Ehhez csak egy kis kreativitás kéne...magyarán a fejlesztőknek egy kis alkotókészségre lenne szüksége, ahhoz, hogy tudjanak valamit létrehozni, ami érték lenne...
mint ahogy írtad is a kreatív feladat, illetve folyamat nem egyenlő az innovációval.
A Portal ilyen szempontból akkor innovatív munkának tekinthető...de ha átvennének ötleteket az már nem, viszont ha hozzátennének valamit, vagy módosítanának rajta, akkor az kreatív folyamat lenne...amely megvalósításához kell egy kis kreativitás...vagy én gondolom rosszul?
Új hozzászólás Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- PlayStation 5
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- Xbox Wireless Controller - Carbon Black
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Programozható Guitar Hero / Rock Band kontroller
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Samsung 840 SSD 120GB újszerű, 100/100
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H5 Flow RGB 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest