Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Ok, akkor ebben nem értünk egyet. Az a jó, hogy mind a kettőnknek lehetőségünk van a saját preferenciánk szerint cselekedni. Ez maradjon is így.
Másik posztodra: te jobban megbízol a pszáf-ben, mint én, ezért én a vagyonom részét egy alternatív pénzrendszerben tartom. Ugyanúgy, akik aranyban tartják a vagyonuk egy részét, csak nekem másra esett a választás. Röhögjél ki, ha ez kielégíti a morális/intellektuális/stb felsőbbrendűségi igényedet, én egy másodpercig nem becsméreltem a te döntésed.
A "te rendelkezel a pénzeddel, hogy?" kérdésre az a válasz, hogy egy decentralizált hálózaton a megfelelő kulccsal én közvetlen tudok egy tranzakciót kezdeményezni. A bank esetében meg kell bíznom valakiben, oda kell adnom valakinek a pénzem, hogy ők majd vigyáznak rá. Aztán néha mégsem, mindenféle felsorolt szabályozás ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- BestBuy topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi 11T 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600 32GB DDR4 500GB SSD RTX 5060 Ti 12GB Rampage SHIVA Gigabyte 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest