Hirdetés
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Projektor topic
- VR topik
- Egész pofás lett a Lian Li új mikrotornya, és az ára sem vészes
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Hobby elektronika
- Pendrive probléma
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
almafa42
aktív tag
Ok, akkor ebben nem értünk egyet. Az a jó, hogy mind a kettőnknek lehetőségünk van a saját preferenciánk szerint cselekedni. Ez maradjon is így.
Másik posztodra: te jobban megbízol a pszáf-ben, mint én, ezért én a vagyonom részét egy alternatív pénzrendszerben tartom. Ugyanúgy, akik aranyban tartják a vagyonuk egy részét, csak nekem másra esett a választás. Röhögjél ki, ha ez kielégíti a morális/intellektuális/stb felsőbbrendűségi igényedet, én egy másodpercig nem becsméreltem a te döntésed.
A "te rendelkezel a pénzeddel, hogy?" kérdésre az a válasz, hogy egy decentralizált hálózaton a megfelelő kulccsal én közvetlen tudok egy tranzakciót kezdeményezni. A bank esetében meg kell bíznom valakiben, oda kell adnom valakinek a pénzem, hogy ők majd vigyáznak rá. Aztán néha mégsem, mindenféle felsorolt szabályozás ellenére.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Na, milyen hardver kerül a fa alá?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Steam topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- magyar billentyűzet - 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest