- Új platformra vált a ZONE kézikonzoljával a Zotac
- Új kategóriákat kap a DisplayHDR True Black és a ClearMR
- Készen áll az első 2 nm-es gyártósorok beindítására a TSMC
- Számítási kapacitásban és hardverben gazdag 2025-öt kíván a PROHARDVER!
- A Moore Threads egy profiknak készült grafikus kártyával bővítette kínálatát
Új hozzászólás Aktív témák
-
apollo12
veterán
hali szerintetek mit bir majd a gtx 260 mert nekem a 9800gt gyári hüttövel 750/1850/1150 mongyuk azé melegedik rendesen 45-85c ig
-
Godefroy
senior tag
Ugyanez a "tuningszoftvert" adták a 9800 GTX+ kártyához is Galaxy-ék.
Semmilyen kapcsoló nem műkődött rajta, a fixen bekötött ventillátorról nem is beszélve.3 nap után megadta magát a kártya
Maradok más márkánál.Arra sosem emlékezünk ami nem jut eszünkbe...
-
zed1983
őstag
Szép...szép!
Lassan nem is lesz ref hűtő a felső kategóriábanYouTube Tech csatornám : https://www.youtube.com/channel/UCXIipIK2bjjaB38G1zKNi_w
-
mmdms
addikt
g80 gts en is müxik, nekem tetszik az egyszerűsége miatt.
ElGuRuLt a GyoGySzErEm...VaGy CsAk FoRDíTvA VeTtEm Be?
-
Fáraó
őstag
Már csak a garanciális feltételekre lennék kíváncsi...
VIGYORRRGAZMUS.....
-
.volkovy.
tag
Ennyire szépen még sose látszott, hogy mennyire a gémer vérpistikékre épít az egész lilaködös játékipar.
-
MiAzHogy!!!!
csendes tag
Gyári tuningért és ilyen hűtésért extra pénzt kiadni... Hát nemtudom. A progi kinézete extragagyi, rossz ránézni.
Törvényesen és tisztességesen
-
gardener
senior tag
És mellékelnek hozzá Nitro patront is
-
kanzoli
tag
Semmiben, ellenben kevesebbet igen EVGA-nak is van ilyesmi kütyüje eVGA Precision vagy mi. Meg gigabytenak is... Rivával sok-sok mindent lehet csinálni amit ezekkel nemhiszem. Pl. én szeretem kiiratni vele a hőfokot game közben, de ez csak 1 dolog a sokból. Amugy nemrossz, csak valóban elég görényül néz ki...
[ Szerkesztve ]
-
Shim
őstag
Abban, hogy ott virít a kártya mellett, így 1.0-ás VérPistike is megtalálja. Könnyebben húzza szénné a kártyáját, hogy a Krájszisz 30 helyett 32 fps-sel menjen
Egyszerű, mint a faék; nem kell PhD a használatához. RT meg bonyolult, meg szöveg is van benne, monnyonle.Religion – causing genocides over differing imaginary friends
-
KrAt
veterán
Lehet, h tényleg jó a szoftver, de miben tud többet gyakorlatilag egy RivaTunernél?
-
bteebi
veterán
Látszólag az Inno3D 9600 GT-mel is megy . Jó kis progi . Majd megnézem, hogy tényleg műxik-e, vagy csak úgy tűnik .
Amúgy nem rossz ez a kártya - bár nekem kinézetre nem tetszik, de egyébként elfogadnám . Sajnos szerintem az ára el lesz szállva , de ne legyen igazam. Azért majd inkább új, 40 nm-es Radeont vennék.
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
Draut_HeV
tag
Egyszer ez a szoftver (részben az én hibám miatt, de akkor is) megengedte, hogy egy olyan BIOS-t flasheljek a VGA-ra, ami nem is volt jó rá. Semmi extra figyelmeztetés...
Még jó, hogy az ember fel van készülbe ilyesmire (jó kis S3 Trio )."Magyar ütőérre magyar vámpírt."
-
buherka
addikt
Az összes ilyen Galaxy kártya kék színű...ami nem ref. nyákos.
Én nem is bánom, mert nekem nagyon bejön.
Minden komolyabb VGA gyártónak meg van a saját színe.
XFX=fekete, Galaxy=kék, MSI=piros.[ Szerkesztve ]
Okos ember a más kárán tanul, a buta a sajátján, a hülye a sajátján se.
-
Móci
addikt
Elég recések az élek, photoshop tán?
Az ötlet nem rossz, de bakker ezt a csodaszép progit max bottal piszkálnám."...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
-
divrapier
tag
Csak azt tudnam, kik azok, akik megalmodjak ezeket a csodalatos grafikus feluleteket a szoftverhez.
GeForce 7800 GS 256 mb (overcloced to 512 mb)AGP
-
X@b3e
addikt
Ez a kék nyák nekem olyan gagyi-hatású Lenne nV referencia zöld, netán fekete...
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
addikt
esti hírek
Mos mé, hánem? De! Vagy nem...
-
kanzoli
tag
MSI 9800GTX+ -al is simán megy...
-
kariad
senior tag
Igéretes és jól is mutatt!!
-
Puma K
nagyúr
Nah ez egész jó kis kari. Lehet le kéne váltani a HD 4850-et? áh nem nem nem nem...
"Cuccok: csattogós lepke és tiki-taki" └[ʘヘʘ]┘
-
-
D.Orion
veterán
Tetszetős kártya, ígéretes szoftverrel. Vajon más gyártók 260+ kártyájával is működik (persze ventivezérlést nem számolva).
Ui: "a nagyméretű alumíniumborda visszafogott melegedéséért pedig két darab ventilátor felel." He? A venti melegíti?
-
PH-User
addikt
Szuper! Ez a szoftver tényleg jó, a 8800GT-met 725/1750/2300-ra sikerült vele feltornáznom.
''Amíg szól a zene muszáj felkelni és táncolni.''
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus DUAL RTX 2080 Ti OC 11GB GDDR6 Videokártya!
- GAINWARD GHOST RTX 4060 Ti eladó! RGB-s!!! GARANCIA, SZÁMLA (a Te nevedre)!
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- ZOTAC GeForce GTX 1070 Ti AMP Edition 8GB
- ASUS ROG STRIX Geforce RTX 3080 Ti OC 12GB GDDR6X 384bit
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest