- Mennyit ér a pc?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Nyomtató topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kroky3
tag
válasz
Beowulf_78 #40 üzenetére
Először is kösz.
A cikkben is írtam, hogy a többfázisúakban is jelen van csak sokkal kisebb mértékben. A droopmodról valamint a LLC-ről nem írtam, azt hogy káros csak más feszültségértéket kell biztonságosnak tekinteni. (kisebbet min 0,1 v-al de ez részben lapfüggő) Azt is írtam, hogy nem minden proci egyforma egyesek jelentős túlfeszt elviselnek 1-2 darab viszont sikerülhet gyengébbre. Ha tényleg degradálódott lehet, hogy kifogtál egy ilyet sajnos.
Emlegetnek egy ilyen progit fentebb Deatmeat-éknál már szó volt róla én is írtam véleményt.Jelenleg annál többet nem tudok.(#41) Larry303. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3506, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3505, 93% Akkumulátor
- Eladó M1 MacBook Air Retina 13" Keresek
- Darkflash GR12 Darkstorm Házhűtő ventilátor - 3-as csomagban
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3504
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Intel Core i5 3470 confidential Ivy bridge Quad Core
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- LG 55EG9A7V 139 cm / 55 Full HD OLED Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest