- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- Scuf Envision Pro kontroller teszt
- Új cégtől származó rendszerchipról árulkodik a Lenovo friss platformkódja
- Hamarosan kapható lesz az Enermax Intel és AMD HEDT platformokhoz szánt AIO-ja
- 8 GHz felett ketyeg a G.Skill CSO-DIMM DDR5 memóriája
- Milyen széket vegyek?
- Steam Deck
- Hisense LCD és LED TV-k
- Mostantól Tajvanon kívülre is viheti 2 nm-es node-ját a TSMC
- ASUS ROG Ally
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen TV-t vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Jó kis ideggyulladást lehet majd kapni ettől a ventitől az egéren. Bátran használja az aki hülye.
* Péter - 06302461862 *
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
Ez az egész, úgy, ahogy van ---> :' D
Szánalom.
SKILLNUDGE - it kinda ownz you.▐ My Quake Live/DOOM PoVs(YT): http://tinyurl.com/oe5zwa2▐ 3 x Q8 | HTX Ace | Icemat 2.0▐ 3dfx / Glide & SGI 4EVER▐Golden '80s-'90s▐▐▐▐▐▐▐▐ SZÁNKÓVAL A GERINCEDBEN NEM VIDÁM A KARÁCSONY.
-
gold007
tag
Hát nemtudom, ha egy profi játékos vagy akkor biztos számít, hogy most hogy van a súlyelosztás mert akkor az szuperjó, de ez az egér nyilván nem az olyanoknak készült, hanem a gazdagoknak akiknek tetszik hogy szépen világít meg fúdemenőőő, hűti a kezet.
Arra jó az erősebb processzor, hogy elbírja a nagyobb hűtőbordát! :))
-
gold007
tag
Most erre mit mondjak?? Az egy hogy nem lenne jó érzés egy 6000-rel forgó kis akármivel az ujjam előtt gépezni, de még el is fagyna az összes ujjam, merthogy ez így pont azt nem hűti ami melegszik... egyébként szerintem: 9gomb->hülyeség, 6500DPI->parasztvakítás, aranyozott USB->parasztvakítás, OMRON->jó, de mire? fedélzeti memória(ezen jót nevettem)->biztos hasznos, egyenként kivehető súlyok(itt már szívroham kerülgetett)->MINEK? ventillátor->inkább hagyjuk, mert könnyen dühbe jövök
Amúgy aki ezt megveszi az megérdemli, hogy 1:szétfagyjon a keze 2:az ízületei is szétmenjenek 3:gondolom a 6000rpm kelt rezonanciákat. Ja és a hangja pedig akkora mint a 12cm-s ventim amikor ~67cfm levegőt szállít(ez a kis izé ~3-at)Arra jó az erősebb processzor, hogy elbírja a nagyobb hűtőbordát! :))
-
Findzs
addikt
itt van egy kis ellentmondás, nem ?
"6500 dpi felbontású lézeres optikai szenzor""Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
Findzs
addikt
na de ph-s fiúk, rég volt már április 1
"Az embereket nem az igazság érdekli, hanem a saját igazuk."
-
javie
csendes tag
hogy ez nem nekem jutott eszembe :|... szétkapkodják majd a boltokból az tuti!
"Time is a flat circle!"
-
TA68
őstag
Már látom a következő cikk címét: Blue Gagyi 5000 gamer egér felcsatolható orrszőrnyíróval.
-
Vadmeggy
aktív tag
A tervező srácok lógtak fizika óráról? . Őket nem zavarja, hogy egy giroszkópot csináltak az egérből? Aztán a sok vérpistike majd sír, hogy miért 5ször nehezebb mozgatni az egeret.
Ha szélesebb lenne, lehetne gyúrópad. Rajta tricepszezne egész Európa.
-
klrz
tag
válasz Ł-IceRocK-Ł #112 üzenetére
Hát nem mindegy!! A mindegy az a 111!!
Ha valamit elkezdesz, azt fejezd be légyszives!! (nem kötekedni akarok)
Jó éjt!
Krisz
-
klrz
tag
-
klrz
tag
ja! Miért is?
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
klrz
tag
Krisz
-
klrz
tag
Krisz
-
klrz
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem soha nem izzadt a kezem az egér alatt! "
Nekem sem, de az egér fölött szokott lenni a kezem. Egyébként próbáld csak ki nyári hőségben a Razer fényes felületét. Felejthetetlen élmény!
Na és? Én igy szeretem fogni a dögöt!!!
Krisz
-
klrz
tag
"Nem tudom ki hogy van vele, de nekem soha nem izzadt a kezem az egér alatt!"
Nekem se, mikor a kamrában fogdostam őket.lol
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
poli27
veterán
Vicces
-
lapartman
tag
Hát, de akkor is tiszta hülyeség, a kezemet fújhatja, de a tenyerem ugyan úgy izzad, ha rajta van az egeren, nem?
-
XharX
aktív tag
7000-be került,(még ez is drága) nem pedig 20-25e ft mint egynéhány ami ugyanazt szolgálja mint a többi!
Nem kell 25-ig elmenni, hogy jó egért kapj, 10000Ft körül már van Logi G400, vagy Razer abyssus. Vagy elég olcsón lehet még kapni MS WMO 1.1-et, és IMO 3.0-at, amik igazán jó egerek, csak sajnos itthon vagy használt piac, vagy ebay a beszerzés útja.
-
Prison85
senior tag
"Nem tudom ki hogy van vele, de nekem soha nem izzadt a kezem az egér alatt! "
Nekem sem, de az egér fölött szokott lenni a kezem. Egyébként próbáld csak ki nyári hőségben a Razer fényes felületét. Felejthetetlen élmény!
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
klrz
tag
-
klrz
tag
Ekkora baromságot!
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem soha nem izzadt a kezem az egér alatt!
Nekem egy vacak A4 Tech-as X7-sem van, tökéletesen megvagyok vele elégedve, és csak
7000-be került,(még ez is drága) nem pedig 20-25e ft mint egynéhány ami ugyanazt szolgálja mint a többi!
Szerintem!
[ Szerkesztve ]
Krisz
-
Prison85
senior tag
Ilyen kacat egér, olyan kacat egér mégis majdnem 100hsz -nél járunk. Akkora port kavar a Tt Black Element, mintha kijött volna az új IMO vagy a DA v3
[ Szerkesztve ]
BF2142☑ BFBC2☑ BF3☑ BF4☑BF2143☐ Mindenki a saját baklövéseit hívja tapasztalatnak. (Oscar Wilde)
-
PeeterssoN
őstag
Még jó hogy nem görgős mert ha nem fognád meg leszaladna az asztalról a nagy széltől!
Erről jut eszembe, már csak légpárna kell az aljára és akkor vízre is teheted![ Szerkesztve ]
-
mpioca
tag
Zseniális a termék. Szerintem már a logójuk is igénytelen egyébként.
-
nagyúr
válasz lapartman #81 üzenetére
Azért kell mert az egér készítői nem készítettek szélcsatornás teszteket, ergó neked kell majd "tesztelni" persze ha megveszed az egeret. Majd feedback-elni kell nekik, hogy a venti nagyobb vagy kissebb dőlésszőgben álljon, mert a mostani nem jó mert nem adja a headshot-okat. És ha ezt megteszed ingyen kapsz egy másik állású ventit ami tuti jobb lesz lövések szenpontjából.
De lehet azért hogy ne izzadj rá az egérre.
[ Szerkesztve ]
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
waithEard
őstag
Most már kéne valami digitális megoldás izzadó s.ggre is. Lehetőleg USB 3.0-ás!
Irgumburgumidevele!"The cold feel of my skin. I try to lose but always win." - M.D.B. - The Fever Sea (RégiHApró: 68 piros \ 0 fekete)
-
lapartman
tag
Komolyan: Minek egy egérre ventillátor?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az a ventilátor nagyon kellett rá
"lol, rock, te egy kib*szott médium vagy. mit médium, HARD " by FireKeeper
-
DroneZ
aktív tag
Na takarodj! Ez mi??? Jesszusom, no comment!
-
Apika
addikt
Mulatságos koncepció!
-
TA68
őstag
Ez az egér sznoboknak készült, amiből valljuk be van elég.
-
nyunyu
félisten
No comment kategoria.
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
foxxmotor
tag
Hát ez valami undorító. Ilyen megoldás elmenne mondjuk egy gagyi majális céllövöldéjében egy pálcikára állítva...
Ahhoz, hogy valaki ezt megvegye... inkább nem is minősítem tovább. De hát a mai médiabutítoott társadalomban ahol mindenkivel azt vetetnek meg amit akarnak, biztos, hogy ennek is lesz keletje. -
Sz.Miki
őstag
Innen már csak egy ugrás a vízhűtős egér Vagy télen nagy hidegben a tenyér fűtős egér
-
törölt tag
Ugyan már srácok: kimaradt egy adag vga hütö a régi idökböl, megtalálták a raktárban, mellette találtak pár egeret, s megpróbálják kiüríteni a területet, kell a hely a ddr2-es memóriával szerelt vga-knak.
-
Indy69
aktív tag
Elgurult a gyógyszere aki ezt kitalálta, tuti bukta termék
-
mepet
addikt
"kíváncsian várjuk fogadtatását": ez rossz ötlet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Übervicces!
⭐ Stella
-
ng0ofy
KORREKTOR
Én igényelnék a ventibe fűtőszálat, emrt fázni szokott a kezem.
-
blackydan
senior tag
Sajnos ez a szörnyű, hogy már ilyen dolgokhoz kell nyúlniuk...
-
CyDoN
senior tag
nem bírom abba hagyni a röhögést
(_._)
-
félisten
LANon dugnám mint az állat ha ilyennel kellene tolnom, égnék a sok mx518 meg DA között ezzel
brutálisan nagy hülyeség. ezt a pénzt egy jobb burkolatra kellett volna költeni , amin nem izzad túlzottan az ember keze"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
blackydan
senior tag
Atyavilág... ha nem látom el sem hiszem.. még a tenyér alattit meg-meg érteném, na de ezt ?!? Elgurult valami az egész biztos
-
Daert
őstag
Ez elmebeteg,ráadásul a headshot előtt a röppályába bele kell számítani a szélkavaró keltette változót is,nagyon nem praktikus
-
ZIL
tag
Jó dolog is az ínhüvelygyulladás...
-
TomiLi
addikt
Bogyorisz
-
gtasystem
őstag
ez nagyon brutál..
űbergémer..http://db.tt/fdsEa7Ff <--itt regisztrálj és nem bánom meg..:-)
-
XtremLor
őstag
ejj erre biztos nagy igeny lesz
"Legen...Wait for it...Dary"
-
XharX
aktív tag
Érdektelen újítás, parasztvakításnak elmegy.
Nem értem, miért nem lehet mai napig az olyan "egyszerű", és jó egereket gyártani mint a Razer diamondback. -
banhammer
veterán
Annyira rossz, hogy már szinte jó!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Madn!ght
addikt
válasz stranger28 #50 üzenetére
Jah, egy kis magnézia.
-
stranger28
addikt
-
zsírsámán
senior tag
Ha valakinek gémelés közben izzad a tenyere és ez iszonyatosan zavarja az várjon 5 percet. Amúgy ha a kezedre fújja a levegőt, attól még a tenyered ugyanúgy beizzadhat szvsz. Vicc hogy van aki a ventillátorért képes ilyen egeret venni.
[ Szerkesztve ]
-
Kucsek
aktív tag
Hihetetlen
Amúgy az egér maga tetszetős.Már annak idején is nagy csodálkozást váltottam ki a Saitek Cyborg, motorikusan kézre állítható egérrel a német egyesületnél amikor találkozónk volt.
Ettől behalnának
Vízhűtéses nem lesz valamikor a jövőben mert akkor rá lehetne kötni a rendszerre ?Neked Kell Lenned A Legeslegjobbnak, Mert Ha Szar Vagy Akkor Lenyomnak!!!!
-
Prison85
senior tag
A billentyűzeteiknél már megtalálható egy ideje ez a csodálatos megoldás.
6500DPI, 6500RPM, sok-sok LED, rengeteg súly! Mi kell még?
-
Aucor
senior tag
Hát ez kész... De azért az én 16000RPM/4centisemet nem veri el Csak picit hangos cegény szerverventi
-
stranger28
addikt
válasz Namelesske #27 üzenetére
lol
-
Cyberpunk
félisten
Hát ennek mi értelme?
Hope was the right choice, and it always will be.
-
forgonati
őstag
Jeeee, nem tudtam mi hiányzik még nekem. Hát ez
Az a bolhafasznyi venti a 6000 RPM-el elég állat lehet... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen fordulat mellett vajon hány hónap után fog szétmenni a csapágy benne, és kezd majd el üvölteni meg sikítani, mint ahogy jó 10 éve csinálták az ugyanilyen pici ventik pl. az alaplapokon...
Az ész megáll hogy mikre nincs idejük ezeknek.
Keelah Se'lai!
-
Bopez
tag
BloodPistike +1 gamer kiegészítő
Ettől már LVL99-es lesz a Krájziszban XDBopez felhasználónak 19 pozitív és 0 negatív értékelése van.
-
Black Dragon
addikt
Nekem ez inkább a gagyi érzetet kelti, nem a gamert...
-
Tikakukac
titán
válasz Tibor_560sec #33 üzenetére
Egészségügyi szempontból utóbbi igen hasznos lenne, mert a herék kóros elváltozását és megnagyobbodását okozhatja a túlzott meleg.
Ha a TT munkatársak ezt olvassák, akkor kérjük a zacsihűtőt!!!A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
effendi2
tag
Igazi hiánypótló!
Örökké akarok élni! Eddig sikerült...
-
Tibor_560sec
aktív tag
Beszarok ezen az egéren ...
Kitalálhattak volna olyat is ami a herémet is hűti mert néha olyan meleg van ...Ne játszd el a bizalmad , főleg előttem !™
-
LackoMester
addikt
hmmm....mekkora értelmes dolog
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
-
lujó55
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez fáj! Nem kicsit, hanem nagyon. Mára egészen besokkoltam, délelőtt a telefonról irányítható ventiszabályozótól, délután meg ettől. Kész vagyok....
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
D.Orion
veterán
Még szerencse, hogy lehet rakni a seggébe 22.5gr súlyt. Nehogy felboruljon az orr nehéz vitorlás. Nem tudom mit szívnak, de én is kérek belőle! Milyen batár nehéz egy dög lehet ez? 6000rpm/22db MUHAHA
-
Madn!ght
addikt
Ez elég bugyuta ötlet, kinevetteti magát a TT csúnyán...
-
LordX
veterán
Mivel fújja a levegőt, ezért a gombok felőli oldalon nyugodtan nyúlkálhatsz a ventilátorba, max megüti, de nem darálja le (lapjával üti meg a kezed).
Mondjuk ahogy nézem a képeket, van rács, ezen az oldalon. A másikon (ahol elvághat, ha belenyúlsz), ott nincs.
Valamint nem tudom ki hogy van vele, de nekem még soha nem izzadt a kézfejem kívülről, ami területet ez hűteni fog.
Átgondolt termék, na.
-
Killer01
őstag
hátöööö...ha nem rakod bele az összes súlyt, akkor max fordulaton elrepül vajon??
-
törölt tag
És csodálkozik az ember, hogy 10 év múlva izületi problémákkal fog küszködni
-
Namelesske
addikt
Ha ezt valaki megveszi, akkor hivatalosan is bizonyítja kevés olyan szánalmas állatfaj létezik mint a warezosgémer, aki egy Windowst nem tud feltelepíteni
Hihetetlen milyen hülyeségekre van energia.
Ha érdekel amiket csinálok: shorturl.at/inoxV
-
Dr. Akula
félisten
Elég komolytalan.
-
törölt tag
jó tudni hogy taiwanon is legalizáltak pár könnyebb drogot. azzal semmi bajom hogy széthullott tervezőmérnökök vihogva rajzolgatnak ilyeneket munkaidő után, de könyörgöm erre valaki rábólintott hogy mehet a gyártás jóleszez, nah ő mit tolhat...
-
Retekegér
HARDVERAPRÓD
A kezem hűtését megoldom egy mezei asztali ventivel azt' csókolom. Ez szvsz elég értelmetlen "feature".
<< Heimdal >>
-
Pantok
aktív tag
Nem értem mire ez a nagy fujjogás, Logitech Chillstream kontroller lehet ilyennel, akkor egér miert nem?
Speciel én nem sírnám el magam hogy a játék laza pillanatában amikor felemelem az egérröl a kezemet kis levegőztetésért egy ilyen kis genya fújna rá ----- na persze nem ilyen marha hangosan és 6000RPMel.Az ötlet nem hülyeség, a megvalósítása már inkább.
Arra is gondolni kell hogy ha bele szerelnék a ventit (tehát nem nézne ki ilyen gagyin) és olyan lenne mint a fent említett Chillstream, akkor esélyesen rezegne az egér a kezed alatt. (bár lehet az a 6k rpm még így is megrázza )Hagyjátok próbálkozni őket, nem ártana valami igazi újítás az egerekbe, 10 éve mind ugyanolyan és az egyetlen változás az hogy 3 évente kiadják őket újra más számokkal hogy megint megvedd, stagnálás magasfokon.
[ Szerkesztve ]
-
kertsa
senior tag
Bruhaha... biztos jól ki van egyensúlyozva azzal a vicces zajkeltővel az elején Már nem tudnak mit kitalálni GAMER kategóriába? Biztos vagyok benne, hogy lesz sok Vér István aki majd megveszi
-
Raucher
tag
Nem.
Ez egy akusztikus visszajelző és mozgás stabilizátor.
A gyorsan változó mozgás okán változik a ventilátor szélzaja.A gyorsan forgó pörgettyűket stabilizátornak és mozgásjelző rendszernek szokták haszni.
(lásd: giroszkóp) Aranyat ér ez, egérre szerelve.Tisztán emlékszem minden előző életemre, ezért nem hiszek a reinkarnációban!
-
törölt tag
Ez egy giroszkóp, amitől nehezebb lesz fordítani az egeret, gratulálok a tervezőknek.
Nem értem, nincs is április elseje, miért kell ilyeneket ide rakni? Többet ilyet neeee lélgysziiiiii!
-
DaveJr
őstag
Nem kéne vmi rács h ne nyúljon bele az ember? ujj darálónak elmenne
Isten és a programozók versenyt futnak egymással. A programozók egyre hülyebiztosabb programokat készítenek, Isten pedig egyre hülyébb embereket.
-
Balinov
titán
Az biztos, soot, mivel ott van, max csak a kezfejedet huti, az izzadosok tenyeret nem. Nagy mokusvakitas ez, darwin dijat a mernoknek, egy masikat pedig a marketingesnek, aki ezt kiengedte a piacra
10yrs, 41.5kg, 3yrs 42.7kg (Lab) :) Realme X2 Pro 12/256, Fizetési elvárás: hát, én már a Google-ban is sokat kerestem.... Flickr fotoim: http://www.flickr.com/photos/magdabalinko/
-
Ptech
addikt
Akinek ennyire izzad a keze, használjon krétaport, mint az atléták
-
Tikakukac
titán
A hónap facepalm díját kiosztanám ezennel, nekem is vannak meredek ötleteim, de ez pálmás
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Angel1981
veterán
Egyre nehezebb újítani, az látszik!
-
VincentXxX
csendes tag
Ez valami vicc?
-
gyiku
nagyúr
mi az a faxporgettyo ott? elsore azt hittem vmi celkereszt
hüllő
-
Jim-Y
veterán
Ez kemény, jó ha hűti valami a tenyered, de szerintem ha a hűtés az egéren van, az rontja a használhatóságot:/ Én sűrűn fel szoktam emelni az egeret játék közben, igazgatom a madzagot, olykor kicsit erősebben teszem vissza, szerintem ez a kilógó alkatrész nem bírná a strapát, amúgy vicces
-
stranger28
addikt
Hát, ezek se épek.
-
nagyúr
Nagy az isten állat kertje. Nem elég az hogy 22 db és 6000 fordulat + az izületnek is ad egy pofont. Grat Tt.
"Ha egyedülállóval találkozunk, mindegy, mit mond, de biztos, hogy nem azért van egyedül, mert élvezi a magányt, hanem mert már megpróbált beilleszkedni a világba, de az emberek újra meg újra kiábrándítják."
-
Löncsi
őstag
Jobb lett volna tenyér alá rakni a ventit... így van egyáltalán értelme ?
Elvették a radírját, azt az egész élete egy nagy kompenzálás, hogy ő igenis kan és igenis 2 méteres a fallosza - by stranger28
Új hozzászólás Aktív témák
- Akció! Dell Latitude E5530 laptop (15,6/i5-G3/16GB/320HDD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD) -1 év garancia, 27 % számla
- Akció! Dell Latitude E6430 laptop (14/i5-G3/8GB/256SSD/AkkuX) - 1 év garancia, 27 % számla
- Wacom Cintiq 16 FHD (DTK-1660) digitalizáló tábla
- Denon AVR X2600H erősítő + Jamo S809 5.0 Hangfalszett