Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- E-book olvasók
- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dominó85
addikt
Jó kis ideggyulladást lehet majd kapni ettől a ventitől az egéren. Bátran használja az aki hülye.
-
-
Ez az egész, úgy, ahogy van ---> :' D
Szánalom.
-
-
gold007
tag
Most erre mit mondjak?? Az egy hogy nem lenne jó érzés egy 6000-rel forgó kis akármivel az ujjam előtt gépezni, de még el is fagyna az összes ujjam, merthogy ez így pont azt nem hűti ami melegszik... egyébként szerintem: 9gomb->hülyeség, 6500DPI->parasztvakítás, aranyozott USB->parasztvakítás, OMRON->jó, de mire? fedélzeti memória(ezen jót nevettem)->biztos hasznos, egyenként kivehető súlyok(itt már szívroham kerülgetett)->MINEK? ventillátor->inkább hagyjuk, mert könnyen dühbe jövök
Amúgy aki ezt megveszi az megérdemli, hogy 1:szétfagyjon a keze 2:az ízületei is szétmenjenek 3:gondolom a 6000rpm kelt rezonanciákat. Ja és a hangja pedig akkora mint a 12cm-s ventim amikor ~67cfm levegőt szállít(ez a kis izé ~3-at) -
Findzs
addikt
itt van egy kis ellentmondás, nem ?
"6500 dpi felbontású lézeres optikai szenzor" -
Findzs
addikt
na de ph-s fiúk, rég volt már április 1
-
javie
csendes tag
hogy ez nem nekem jutott eszembe :|... szétkapkodják majd a boltokból az tuti!
-
TA68
őstag
Már látom a következő cikk címét: Blue Gagyi 5000 gamer egér felcsatolható orrszőrnyíróval.
-
Vadmeggy
aktív tag
A tervező srácok lógtak fizika óráról?
. Őket nem zavarja, hogy egy giroszkópot csináltak az egérből?
Aztán a sok vérpistike majd sír, hogy miért 5ször nehezebb mozgatni az egeret.
-
klrz
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #112 üzenetére
Hát nem mindegy!! A mindegy az a 111!!
Ha valamit elkezdesz, azt fejezd be légyszives!! (nem kötekedni akarok)
Jó éjt!
-
klrz
tag
válasz
Ł-IceRocK-Ł #110 üzenetére
Most mi a bajod a hsz-mel? illetve a szerkesztés gombal??
-
klrz
tag
ja! Miért is?
-
klrz
tag
-
klrz
tag
-
klrz
tag
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem soha nem izzadt a kezem az egér alatt! "
Nekem sem, de az egér fölött szokott lenni a kezem. Egyébként próbáld csak ki nyári hőségben a Razer fényes felületét. Felejthetetlen élmény!
Na és? Én igy szeretem fogni a dögöt!!!
-
klrz
tag
"Nem tudom ki hogy van vele, de nekem soha nem izzadt a kezem az egér alatt!"
Nekem se, mikor a kamrában fogdostam őket.lol
-
poli27
veterán
Vicces
-
lapartman
tag
Hát, de akkor is tiszta hülyeség, a kezemet fújhatja, de a tenyerem ugyan úgy izzad, ha rajta van az egeren, nem?
-
XharX
aktív tag
7000-be került,(még ez is drága) nem pedig 20-25e ft mint egynéhány ami ugyanazt szolgálja mint a többi!
Nem kell 25-ig elmenni, hogy jó egért kapj, 10000Ft körül már van Logi G400, vagy Razer abyssus. Vagy elég olcsón lehet még kapni MS WMO 1.1-et, és IMO 3.0-at, amik igazán jó egerek, csak sajnos itthon vagy használt piac, vagy ebay a beszerzés útja.
-
klrz
tag
válasz
PeeterssoN #91 üzenetére
Ez jó!
-
klrz
tag
Ekkora baromságot!
Nem tudom ki hogy van vele, de nekem soha nem izzadt a kezem az egér alatt!
Nekem egy vacak A4 Tech-as X7-sem van, tökéletesen megvagyok vele elégedve, és csak
7000-be került,(még ez is drága) nem pedig 20-25e ft mint egynéhány ami ugyanazt szolgálja mint a többi!
Szerintem!
-
Prison85
senior tag
Ilyen kacat egér, olyan kacat egér mégis majdnem 100hsz -nél járunk. Akkora port kavar a Tt Black Element, mintha kijött volna az új IMO vagy a DA v3
-
PeeterssoN
őstag
Még jó hogy nem görgős mert ha nem fognád meg leszaladna az asztalról a nagy széltől!
Erről jut eszembe, már csak légpárna kell az aljára és akkor vízre is teheted! -
mpioca
tag
Zseniális a termék. Szerintem már a logójuk is igénytelen egyébként.
-
válasz
lapartman #81 üzenetére
Azért kell mert az egér készítői nem készítettek szélcsatornás teszteket, ergó neked kell majd "tesztelni" persze ha megveszed az egeret. Majd feedback-elni kell nekik, hogy a venti nagyobb vagy kissebb dőlésszőgben álljon, mert a mostani nem jó mert nem adja a headshot-okat. És ha ezt megteszed ingyen kapsz egy másik állású ventit ami tuti jobb lesz lövések szenpontjából.
De lehet azért hogy ne izzadj rá az egérre.
-
waithEard
őstag
Most már kéne valami digitális megoldás izzadó s.ggre is. Lehetőleg USB 3.0-ás!
Irgumburgumidevele! -
lapartman
tag
Komolyan: Minek egy egérre ventillátor?
-
Ł-IceRocK-Ł
veterán
Az a ventilátor nagyon kellett rá
-
DroneZ
aktív tag
Na takarodj!
Ez mi??? Jesszusom, no comment!
-
Apika
addikt
Mulatságos koncepció!
-
TA68
őstag
Ez az egér sznoboknak készült, amiből valljuk be van elég.
-
nyunyu
félisten
No comment kategoria.
-
foxxmotor
tag
Hát ez valami undorító. Ilyen megoldás elmenne mondjuk egy gagyi majális céllövöldéjében egy pálcikára állítva...
Ahhoz, hogy valaki ezt megvegye... inkább nem is minősítem tovább. De hát a mai médiabutítoott társadalomban ahol mindenkivel azt vetetnek meg amit akarnak, biztos, hogy ennek is lesz keletje. -
Sz.Miki
őstag
Innen már csak egy ugrás a vízhűtős egér
Vagy télen nagy hidegben a tenyér fűtős egér
-
törölt tag
Ugyan már srácok: kimaradt egy adag vga hütö a régi idökböl, megtalálták a raktárban, mellette találtak pár egeret, s megpróbálják kiüríteni a területet, kell a hely a ddr2-es memóriával szerelt vga-knak.
-
Indy69
aktív tag
Elgurult a gyógyszere aki ezt kitalálta, tuti bukta termék
-
mepet
addikt
"kíváncsian várjuk fogadtatását": ez rossz ötlet.
-
radi8tor
MODERÁTOR
Übervicces!
-
ng0ofy
KORREKTOR
Én igényelnék a ventibe fűtőszálat, emrt fázni szokott a kezem.
-
blackydan
senior tag
Sajnos ez a szörnyű, hogy már ilyen dolgokhoz kell nyúlniuk...
-
CyDoN
senior tag
nem bírom abba hagyni a röhögést
-
LANon dugnám mint az állat ha ilyennel kellene tolnom, égnék a sok mx518 meg DA között ezzel
brutálisan nagy hülyeség. ezt a pénzt egy jobb burkolatra kellett volna költeni , amin nem izzad túlzottan az ember keze -
blackydan
senior tag
Atyavilág... ha nem látom el sem hiszem.. még a tenyér alattit meg-meg érteném, na de ezt ?!? Elgurult valami az egész biztos
-
Daert
őstag
Ez elmebeteg,ráadásul a headshot előtt a röppályába bele kell számítani a szélkavaró keltette változót is,nagyon nem praktikus
-
ZIL
tag
Jó dolog is az ínhüvelygyulladás...
-
TomiLi
addikt
-
gtasystem
őstag
ez nagyon brutál..
űbergémer.. -
XtremLor
őstag
ejj erre biztos nagy igeny lesz
-
XharX
aktív tag
Érdektelen újítás, parasztvakításnak elmegy.
Nem értem, miért nem lehet mai napig az olyan "egyszerű", és jó egereket gyártani mint a Razer diamondback. -
banhammer
veterán
Annyira rossz, hogy már szinte jó!
-
Madn!ght
addikt
válasz
stranger28 #50 üzenetére
Jah, egy kis magnézia.
-
stranger28
addikt
-
zsírsámán
senior tag
Ha valakinek gémelés közben izzad a tenyere és ez iszonyatosan zavarja az várjon 5 percet. Amúgy ha a kezedre fújja a levegőt, attól még a tenyered ugyanúgy beizzadhat szvsz. Vicc hogy van aki a ventillátorért képes ilyen egeret venni.
-
Kucsek
aktív tag
Hihetetlen
Amúgy az egér maga tetszetős.Már annak idején is nagy csodálkozást váltottam ki a Saitek Cyborg, motorikusan kézre állítható egérrel a német egyesületnél amikor találkozónk volt.
Ettől behalnának
Vízhűtéses nem lesz valamikor a jövőben mert akkor rá lehetne kötni a rendszerre ? -
Prison85
senior tag
A billentyűzeteiknél már megtalálható egy ideje ez a csodálatos megoldás.
6500DPI, 6500RPM, sok-sok LED, rengeteg súly! Mi kell még?
-
Aucor
senior tag
Hát ez kész... De azért az én 16000RPM/4centisemet nem veri el
Csak picit hangos cegény szerverventi
-
stranger28
addikt
válasz
Namelesske #27 üzenetére
lol
-
Cyberpunk
félisten
Hát ennek mi értelme?
-
forgonati
őstag
Jeeee, nem tudtam mi hiányzik még nekem. Hát ez
Az a bolhafasznyi venti a 6000 RPM-el elég állat lehet... Nagyon kíváncsi vagyok, hogy ilyen fordulat mellett vajon hány hónap után fog szétmenni a csapágy benne, és kezd majd el üvölteni meg sikítani, mint ahogy jó 10 éve csinálták az ugyanilyen pici ventik pl. az alaplapokon...
Az ész megáll hogy mikre nincs idejük ezeknek.
-
Bopez
tag
BloodPistike +1 gamer kiegészítő
Ettől már LVL99-es lesz a Krájziszban XD -
Black Dragon
addikt
Nekem ez inkább a gagyi érzetet kelti, nem a gamert...
-
Tikakukac
titán
válasz
Tibor_560sec #33 üzenetére
Egészségügyi szempontból utóbbi igen hasznos lenne, mert a herék kóros elváltozását és megnagyobbodását okozhatja a túlzott meleg.
Ha a TT munkatársak ezt olvassák, akkor kérjük a zacsihűtőt!!! -
effendi2
tag
Igazi hiánypótló!
-
Tibor_560sec
aktív tag
Beszarok ezen az egéren ...
Kitalálhattak volna olyat is ami a herémet is hűti mert néha olyan meleg van ... -
LackoMester
addikt
hmmm....mekkora értelmes dolog
-
lujó55
addikt
-
Bogyó bá'
nagyúr
Ez fáj! Nem kicsit, hanem nagyon. Mára egészen besokkoltam, délelőtt a telefonról irányítható ventiszabályozótól, délután meg ettől. Kész vagyok....
-
D.Orion
veterán
Még szerencse, hogy lehet rakni a seggébe 22.5gr súlyt. Nehogy felboruljon az orr nehéz vitorlás.
Nem tudom mit szívnak, de én is kérek belőle! Milyen batár nehéz egy dög lehet ez?
6000rpm/22db MUHAHA
-
Madn!ght
addikt
Ez elég bugyuta ötlet, kinevetteti magát a TT csúnyán...
-
LordX
veterán
Mivel fújja a levegőt, ezért a gombok felőli oldalon nyugodtan nyúlkálhatsz a ventilátorba, max megüti, de nem darálja le (lapjával üti meg a kezed).
Mondjuk ahogy nézem a képeket, van rács, ezen az oldalon. A másikon (ahol elvághat, ha belenyúlsz), ott nincs.
Valamint nem tudom ki hogy van vele, de nekem még soha nem izzadt a kézfejem kívülről, ami területet ez hűteni fog.
Átgondolt termék, na.
-
Killer01
őstag
hátöööö...ha nem rakod bele az összes súlyt, akkor max fordulaton elrepül vajon??
-
törölt tag
És csodálkozik az ember, hogy 10 év múlva izületi problémákkal fog küszködni
-
Namelesske
addikt
Ha ezt valaki megveszi, akkor hivatalosan is bizonyítja kevés olyan szánalmas állatfaj létezik mint a warezosgémer, aki egy Windowst nem tud feltelepíteni
Hihetetlen milyen hülyeségekre van energia.
-
Dr. Akula
félisten
Elég komolytalan.
-
törölt tag
jó tudni hogy taiwanon is legalizáltak pár könnyebb drogot. azzal semmi bajom hogy széthullott tervezőmérnökök vihogva rajzolgatnak ilyeneket munkaidő után, de könyörgöm erre valaki rábólintott hogy mehet a gyártás jóleszez, nah ő mit tolhat...
-
Retekegér
MODERÁTOR
A kezem hűtését megoldom egy mezei asztali ventivel azt' csókolom. Ez szvsz elég értelmetlen "feature".
-
Pantok
aktív tag
Nem értem mire ez a nagy fujjogás, Logitech Chillstream kontroller lehet ilyennel, akkor egér miert nem?
Speciel én nem sírnám el magam hogy a játék laza pillanatában amikor felemelem az egérröl a kezemet kis levegőztetésért egy ilyen kis genya fújna rá ----- na persze nem ilyen marha hangosan és 6000RPMel.Az ötlet nem hülyeség, a megvalósítása már inkább.
Arra is gondolni kell hogy ha bele szerelnék a ventit (tehát nem nézne ki ilyen gagyin) és olyan lenne mint a fent említett Chillstream, akkor esélyesen rezegne az egér a kezed alatt. (bár lehet az a 6k rpm még így is megrázza)
Hagyjátok próbálkozni őket, nem ártana valami igazi újítás az egerekbe, 10 éve mind ugyanolyan és az egyetlen változás az hogy 3 évente kiadják őket újra más számokkal hogy megint megvedd, stagnálás magasfokon.
-
kertsa
senior tag
Bruhaha... biztos jól ki van egyensúlyozva azzal a vicces zajkeltővel az elején
Már nem tudnak mit kitalálni GAMER kategóriába? Biztos vagyok benne, hogy lesz sok Vér István aki majd megveszi
-
-
törölt tag
Ez egy giroszkóp, amitől nehezebb lesz fordítani az egeret, gratulálok a tervezőknek.
Nem értem, nincs is április elseje, miért kell ilyeneket ide rakni? Többet ilyet neeee lélgysziiiiii!
-
DaveJr
őstag
Nem kéne vmi rács h ne nyúljon bele az ember?
ujj darálónak elmenne
-
Ptech
addikt
Akinek ennyire izzad a keze, használjon krétaport, mint az atléták
-
Tikakukac
titán
A hónap facepalm díját kiosztanám ezennel, nekem is vannak meredek ötleteim, de ez pálmás
-
Angel1981
veterán
Egyre nehezebb újítani, az látszik!
-
VincentXxX
csendes tag
Ez valami vicc?
-
gyiku
nagyúr
mi az a faxporgettyo ott? elsore azt hittem vmi celkereszt
-
Jim-Y
veterán
Ez kemény, jó ha hűti valami a tenyered, de szerintem ha a hűtés az egéren van, az rontja a használhatóságot:/ Én sűrűn fel szoktam emelni az egeret játék közben, igazgatom a madzagot, olykor kicsit erősebben teszem vissza, szerintem ez a kilógó alkatrész nem bírná a strapát, amúgy vicces
-
stranger28
addikt
Hát, ezek se épek.
-
Nagy az isten állat kertje. Nem elég az hogy 22 db és 6000 fordulat + az izületnek is ad egy pofont. Grat Tt.
-
Löncsi
őstag
Jobb lett volna tenyér alá rakni a ventit... így van egyáltalán értelme ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A furcsa koncepció több kérdést is felvet, kíváncsian várjuk fogadtatását.
- Vicces képek
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- PlayStation 4
- TCL LCD és LED TV-k
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- 256 GB-os csomagban jönnek a G.Skill legújabb tuningmemóriái
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- 9 DB DELL Latitude Laptop (Tartós-Golyóálló-Üzleti) 7410, 7430, 7440, 7320, 7320 x360,
- Új Acer NITRO V 15 Gamer Tervező Laptop -30% 15,6" RYZEN 5 7535HS 16/512 NVIDIA 2050 4GB FHD 144Hz
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Ryzen 5 pc(r5-2600/gtx 1070/win10/SSD/hdd)
- Gigabyte GA-Z170M-D3P/i7-6700/16 gb DDR4
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 (L13899-001)
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
- LG 48GQ900-B - 48" OLED - 3840x2160 - 138Hz / 0.1ms - G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest