Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Gaming notebook topik
- Projektor topic
- Az SK Hynix elárulta, hogy meddig nem lesz elég memória
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen széket vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
A demó nekem is bejött (PC-n), majd 1 combos leárazáskor jó lesz ez.
-
Az eredetit nem játszottam anno, viszont ennek elég nagy szele volt szóval elkezdtem figyelni rá.
Mikor megjelent a demo ki is próbáltam.
Ennyire nem elemeztem ki mint te ebben a tesztben és ugye nem ismertem az eredetit szóval viszonyítási alapom sem volt. Viszont nekem az jött le hogy ez a játék a régi felülnézetesben lehet ütött de így hogy 3Ds lett bekerült egy olyan ligába ahol még a selejtezőben elverik.
Ahogy írtad. a város makettszerű, nekem klisés is volt a bevezető, és volt egy pálya zene ami konkrétan fájt.
Végigjátszottam a demót hogy hátha mutat valamit ha már ekkora hypeja volt de nem jött semmi.
Szóval örülök hogy ilyen értékelést kapott és nem azért mert most egy véleményen van velem hanem mert ha remakelnek valamit akkor tényleg alkossák, építsék újra úgy hogy hozza a régi feelinget és passzoljon a mai elvárásokhoz. -
AlfaDév
csendes tag
Megvárom még lentebb megy az ára..
-
Grath
HÁZIGAZDA
válasz
xeon forever
üzenetére
Rendben, legközelebb a demó alapján írok tesztet.
...
-
Norb79
addikt
válasz
xeon forever
üzenetére
De, indokolt a fika. Én switchen toltam végig, handheld, demó alapján első napos vétel volt, de a teljes játék az pont olyan, ahogy a teszt írja sajna. Talán még annyi kiegészítés, hogy a harc normál fokozaton (ami 4ből a 3. nehézség) is nagyon könnyű és lehetetlen meghalni.
-
xeon forever
addikt
Szerintem ennyire nem kene fikazni.
Kiprobaltam a demot. Nekem tetszett. Kb easy going...
Egy ket screenshot nem artott volna a tesztbe.
Új hozzászólás Aktív témák
- NEC NP-PA550W projektor- 5500 Ansi - távirányitóval
- iPhone 17 ProMax (független, 3 év garancia)
- www.olcsogamerpc.hu - Intel i7-12700KF - RTX 3080 - 32GB RAM - 1TB SSD - Z alaplap
- Újszerű Sony PS4 500GB, 1db DUALSHOCK 4 kontrollerrel
- Új, felbontott Kingston FURY 24GB (1 modul) Renegade DDR5 8000MHz CL38 KF580C38RW-24 - 24 hó gari
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3022
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest