Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sti10p
senior tag
Én először azt hittem egy pre-render-elt mozit nézek, aztán visszaolvastam a hírbe, hogy ez bizony real-time. Hát nem semmi, főleg azért vagyok meglepődve, mert -főleg- konzolon ilyet még nem nagyon láttam. Még a Krájzisz dvá cutsceen-jei is kismiskák ehez képest kidolgozottságukat tekintve (és itt most az animációt is beleértem). Jó, lehet, hogy az technikailag über, meg tele van mindenféle effektel amit ez nem tud, de az öszkép szerintem ebben meggyőzőbre sikerült. Aki szerint meg ez nem valósághű, annak csak annyit, hogy szerintem meg a C2 sem az messziről sem (nekem meg az nem jön be).
Amúgy nekem tetszik ez a kicsit csili-vili dolog (a jó izlés határáig), illik egy fantasy-s elképzeléshez, nem kell mindennek hyper reálisnak lennie, szerintem ha már van lehetőségünk játszani a vizuális hatásokkal, akkor miért kötnénk magunkat röghöz?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Elektromos cigaretta 🔞
- RC modell földön, vízen, levegőben
- Kezünkben a Honor Magic V5
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen autót vegyek?
- PLC programozás
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Motoros topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- Tomb Raider I-II-III Remastered Deluxe Edition / Bontatlan/ Számla /
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ROG Ally X (Garancia+Sok ajándék)
- Nintendo Switch 2 itthoni garanciával
- 12 GB-os RTX 4070Ti - garanciával
- Gamer Notebook! Csere-Beszámítás! Asus Tuf F15 FX506H / 11400H / RTX 3050 / 16GB DDR4 / 512 SSD
- Lenovo, Dell, HP, Panasonic Getac üzleti és ütésálló katonai laptopok + Ipad 6-13. gen. garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550M R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RX Nitro+ 6700XT 12GB Corsair 4000D ASUS ROG 650W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest