Új hozzászólás Aktív témák
-
Aethel
aktív tag
Már vártam az ilyen reakciókat
Hidd el, elsősorban a természet miatt járunk ki erdőre diszkó, kocsma és egyéb zsúfolt emberidegen hely helyett de már bőven kinőttük hogy minden alkalommal figyelgessünk 
Olykor előkerül egy kis házi borocska is és hát nem utolsó dolog ha éjszaka a tűz körül -mikor már mindenki elért egy bizonyos hangulatot- előkerül egy kis muzsika. Nagyon meg tudja fejelni a dolgokat egy atmoszférikus zene
Már tizedik éve kijárva sokszor gond szokott lenni hogy a hordozható rádiók kimerülnek és két óránként elemet cserélni se nem olcsó se nem hatékony dolog. Pláne hosszútávon nem éri meg. Egy ilyen eszköz pont jó lenne ha tovább bírná. Sajnos sehol nem találtam semmi infót erre vonatkozóan 
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- SörcsaPH!
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Napelem
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Arc Raiders
- További aktív témák...
- MacBook Pro M1 13 inch 8/512GB magyar bill nálam a legolcsóbban
- Fujitsu 27" B27-8 TE Full HD 1920x1080 hófehér monitor állítható magasság, PIVOT, HDMI számla + gar
- AMD Ryzen 5 Félkonfig eladó!
- Asus Z13 Flow Acronym Limited Edition
- Bontatlan! Samsung Galaxy A56 8/256 GB Awesome Lightgray 2 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Eladó szép Nokia 7 Plus 64GB / 12 hó jótállás
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- Update 12.20. 00:00 - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Spirit of GAMER!! Lègy a játèkok URA
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Hidd el, elsősorban a természet miatt járunk ki erdőre diszkó, kocsma és egyéb zsúfolt emberidegen hely helyett de már bőven kinőttük hogy minden alkalommal figyelgessünk 
Már tizedik éve kijárva sokszor gond szokott lenni hogy a hordozható rádiók kimerülnek és két óránként elemet cserélni se nem olcsó se nem hatékony dolog. Pláne hosszútávon nem éri meg. Egy ilyen eszköz pont jó lenne ha tovább bírná. Sajnos sehol nem találtam semmi infót erre vonatkozóan