- Comptex 2025: Házak, tápok és kézikonzolok az Antec standján
- Computex 2025: Profi SSD-k, hűtők és más kiegészítők az Adata standján
- Computex 2025: Monitortól a tápegységig mindent megnéztük az ASRocknál
- Elkészült a zamatos hardverbifsztek
- Vezeték nélküli, láncba kapcsolható ventilátorok jöttek a Lian Litől
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kompakt vízhűtés
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Jókora gond volt az ASRock bizonyos alaplapjaival
- Milyen széket vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
MeszesKPT
őstag
Igazán hiánypótló termék, a hétvégi ajánlóban lenne a helye.
-
-Skylake-
addikt
A gyarto oldala szerint osszecsukva 385, kinyitva pedig 445 mm. Kamatoztatva mernoki kepzesem alatt szerzett atfogo ismereteimet a matematika teruleterol megfejtettem, hogy a kulonbseg 6 kibaszott centi. En tudom tokeletesiteni a koncepciot : alapbol gyartsak 445 mm-re, akkor belefer minden. Oszinten, 6 centi emberek. Melyik az az organizmus a bolygon, akinek a 385mm megfelel, de a 445mm mar nem ? Ugy, hogy mindenkozben azert neha a 445 is megfelel, mert veszel bele eatx lapot jol. Az a baj, hogy a koncepcionak lehetne ertelme, ha lenne valos meretbeli kulonbseg a nyitas-zaras kozott. Ebben a termekben a logiknak a szikraja sem fedezheto fel.
-
tomcat78
őstag
Én csak azt nem értem,hogy egy kalitkába hogyan kerül alaplap?
-
DigitXT
félisten
És ez azért jó, mert amikor félre akarod rakni a nagy gépet, csak összenyomod...
Ja mégsem.
-
hemaka
nagyúr
A pokok likeoljak ezt.
-
Milka 78
nagyúr
Bitang stabil motyó lehet makulátlan porszűréssel
-
ALBY
senior tag
El lehet azért határozni az elején hogy Micro-ATX -re építünk vagy ATX-re.
Van mindkettőhöz millió legalább ilyen jó megoldás, olcsóbban.Egy tisztességes fekvő házat (mATX, VGA-val) meg nem lehet sosem kapni, hi-fi állványba valót.
-
törölt tag
Aki nagy tételben cserél alaplapot úgy is valamilyen open-bencs-en intézi, ahhol mindenhez hozzá lehet férni.
Szerintem az ötlet innovatív, de a körbe-rács miatt nem komolyabban "ház" mint egy open-bencs.
RF szempontból szerencséssebb, viszont por és szellőzés szempontjából igen csekély előnye van, ha van.(#1) AxBattler: Pimpelt cica-hordozónak N°1
-
moleculez
veterán
Nem értem, mire jó ez, ha az ember fia épitkezik, csak tudja milyen platformon indul, ha meg mégse akkor a ház a legkissebb probléma. Mondjuk tesztelőknek, újságíróknak jó lehet. De azon kívül ki szokott nagytételben alaplapot cserélgetni?
-
törölt tag
Nem rossz az elképzelés. De ilyen szélesség mellet hogyan sikerült megoldaniuk, hogy hátra csak 80-as ventilátor fér?
-
zolee5016
őstag
Érdekes,nem is rossz,bár lehet,hogy több helyen zártabb lehetne..
-
Nem rossz, deee... tudom ám, mire megy ki ez az egész!
Mirrmurr likes this!
Új hozzászólás Aktív témák
- Thermaltake Toughpower 1200W Gold Hibátlan Gamer Tápegység 6 hó garancia
- Thermalright AXP-90 X53 CPU hűtő
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- szünetmentes táp / NJoy Cadu 2000VA / 1200Watt / 2025.11.21 garancia/ Usb management / 2db új aksi
- Cooler Master SickelFlow 120 ARGB ház ventilátorok eladóak /Garanciás/
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 Plus Enermax 750W
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer / irodai szék noblechairs ICON TX
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest