- Apple asztali gépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Philips LCD és LED TV-k
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
togvau
senior tag
Tehát egy újabb bőr a Rail Simulator -> Railworks -> Train Simulator 20XX -> Train Sim World vonalon.
Dízel hidraulikus szimuláció még mindig egy bug? Hát a dízel-mechanikus? Nyilván csak modern járgányok vannak, mert a söntölés nyilván nem működik azóta se
Igaz, az egyenirányítós, soros DC motoros járgányokat egész jól le lehetett szimulálni a TS20XX-ben, nem kevés lua scripteléssel, sőt meghackelni, hogy manuális áramszedő irányítás is legyen -
Heroes fan
őstag
Nem csodálkozok rajta.
-
Mumia
csendes tag
Ahelyett hogy megpróbálják újra eladni nekünk ugyanazt, inkább csak fejlesztenék az alap szoftvert, és adnák az új tartalmakat külön DLC-ként. Steam-en egyértelműen negatív viszhangja ennek az újabb rókabőrnek.
-
Heroes fan
őstag
Jó kérdés.
-
zz top
tag
A múltkor láttam ezt a játékot talán a steam-en, ott is ugyanezzel a peronos képpel, és a csomagok nélkül álldogáló emberekkel..
A tervező látott már életében pályaudvart vajon? -
Heroes fan
őstag
Pc n is szarul fut?
-
Ezek után felejtős sajnos.
-
matteo90
csendes tag
Én azt mondanám, érzésre kb úgy fut a 3 Series X-en, mint a 2 futott One X-en, ami nem túl megsüvegelendő teljesítmény a fejlesztők részéről… Azt se értem, az SSD tempójával hogy sikerült megoldaniuk, hogy ne tudja időben betölteni a pályaelemeket, vagy akár ha végignézel a vonatodon, vagonok hiányozzanak innen-onnan amíg közelebb nem mész.
-
dreampage
aktív tag
Sajnos igen. Nem jelentősen, de érezhetően. Series X-en játszom vele, és nagyon gyakori a látható lelassulás, főleg külső nézetben, ha több mozdony/vagon kerül a képre, de a fülkében ülve is, ha sűrűbb növényzeten vezet át az út, például az új német útvonalon. De csak simán felülni egy-egy vonatra is borzasztó, az Introduction modulokban. Beülsz az utastérbe, és már ott is akadozik. Ilyen a TSW 2-ben nem volt.
-
.LnB
titán
A "rosszabbul fut, mint az előző rész" az durva. Mert kegyetlen rossz volt az előző is.
Már letöltöttem, csak nem próbáltam még ki.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Playstation5 (PS5) DualSense V2 Sterling Silver
- PlayStation 5/4 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Sony PlayStation 5 (PS5) Játékkonzol - Lemezes verzió, dobozában!
- Nintendo Switch Oled okosított (CFW), kiegészítőkkel
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gigabyte BRIX GB-BXi3H-4010 mini PC eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest