- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
haxiboy
veterán
válasz
#24845312 #113 üzenetére
Az én körömben csak addig ment a warez amíg nem volt pénzünk megvenni a játékokat, de még akkor is rengeteg volt amit megvettünk. Ma már nem szívesen töltök le semmit max amit nem ismerek, de ha jó akkor megveszem. Demokra nem adok mert általában kicsippent egy izgalmas szeletet a játékból, na meg nem is divat már... Ma a Demo gyakorlatilag a hype amit a játékok köré építenek.
-
haxiboy
veterán
Minden konzolosra nyilván nem, jópár játékot megvettem boltból, volt amit a megjelenés napján.
Akkor úgy mondom, míg PC-n egy játékot megveszel és mondjuk végig viszed egyszer, többször nem nyúlsz hozzá akkor is ott fog virítani, itt meg megvan a lehetőséged hogy megválj tőle némi pénzért cserébe.Itthon, az ismerőseim között, akiknek van konzol nagyrészt a használt piacon vásárol. Ha végeztem az egyetemmel, és sikerül jó munkát találni, akkor valószínűleg már nem fogom eladni a játékokat mert megtehetem. Addig meg megy a filléreskedés és cserebere.
-
haxiboy
veterán
válasz
Dare2Live #36 üzenetére
Hát...nemigazán, legalábbis legális úton biztosan nem. Veszel egy játékot, valahol (Steam, Origin stb.) be kell aktiválnod...még a dobozos játékokat is. Konzolon nincs accounthoz kötve a játék, kivéve ha digitálisan veszed meg.
Kétes eredetű accountot, e-mail címmel stb sem vennék, de ez igaz a konzolos accountokra is.
Míg egy lemez ott van meg tudod fogni,, egy accountnál az eredeti tulaj akkor szerzi vissza amikor csak akarja... -
haxiboy
veterán
Lemezes játékot nem kell aktiválni max a hozzá adott dlc-t. PC-n is kell update-t raknod de ez opcionális a legtöbb játéknál konzolon is. Normál internet kapcsolattal mire felmegy a hdd-re a játék az update is lejön.
PC-n igaz ott a warez ami nagy húzóerő. Konzolon meg a használt piac. Megveszem használtan játszok vele egy hónapig és kb ugyan annyiért (volt hogy többért volt hogy kevesebbért, de soha nem buktam 1000ft-nál többet) eladom. Gyakorlatilag csak a posta ára ami általában veszteségnek tudható.
A kvázi ingyen játék így egészen jó. Ha jó helyről veszed nem kell félned hogy nem lesz pénzed a következő játékra. Max egyszerre kevesebb játékod lesz. -
haxiboy
veterán
válasz
Shovalije #26 üzenetére
Némely játék 30fps, de abszolút nem zavaró, pláne 3m-ről nézve.
Kevés multiplatform címmel játszok, de abszolút élvezhető, bárkinek szivesen ajánlom aki nem akar fél milliót költeni egy PC-re.Nyilván ha egymás mellett hasonlítgatod a két platformot, PC-n jobban fog kinézni, de mozgás közben senkit nem érdekel hogy egy árnyék mennyire részletes, vagy hogy hányszoros élsimítás van. Persze érezni a 30 vs 60 fps-t , de néhány játéknál kifejezetten KELL!
Igen...KELL! Pl egy Until Dawn-t ami valljuk be nem egy pörgős játék, tele van átvezetőkkel inkább éreztem egy jó filmnek mint játéknak, és pont ez a lényeg.Egy darabig én is lovagoltam a 60 vs 30 fps-en, meg hogy így-úgy gyengék a konzolok, de a Sony nem véletlen bólint rá egy-egy játékra.
Nekem, mint Hardcore PC felhasználó teljes mértékben megfelel a PS4 alkalmi kikapcsolódásra. (Most épp Dragon Age-t tolom)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph A korábbi sikertermék PlayStation 2-höz képest nem sok az előny, de ott van, és a vállalat ezt meg is szeretné tartani.
- iPhone topik
- Villanyszerelés
- Kézilabda topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool CC560 Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- ÚJ Lenovo V17 G4 - 17.3" FullHD IPS - i5-13420H - 16GB - 512GB - Win11 - 3 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest