- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- ZIDOO médialejátszók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- 15+ Windows TIPP, amit eddig SENKI nem mutatott meg!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topik
- 3D nyomtatás
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Taranti
senior tag
Gondolom a front ventik meg a tetőnyílásokon keresztül szívják majd be a levegőt, merthogy az oldalsó kis "csíkok" kevesek lesznek...
-
DraXoN
addikt
.. DIYPC ... azt hittem valami "csináld magad" PC ház szett... tudom, hogy léteznek ilyenek.. lézer vágott akrilpaneleket küldenek jó pénzért és azt rakhatod össze magadnak ... "egyedi" igényeket is lehet kérni egyik-másik cégnél...
egyébként árához képes tűrhető (szerintem... elsőre legalábbis)... kérdés a konkrét minőség amit nyújt.. bár ez is kicsit meleg lehet belül csúcskonfighoz... inkább "közepes kategóriáig" ajánlanám... De nem tudom én házon sokat nem spórolnék, még is csak éveken át használja és látja az ember... legyen már valami "megjelenése" és "minősége" ez esetben...
Új hozzászólás Aktív témák
ph A legfrisebb modell körpanorámát és 20 cm-es ventilátorokat kapott.
- Alkatrészt cserélnél vagy bővítenél? Nálunk van, ami kell! Enterprise alkatrészek ITT
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest