- Tovább csúsztatja az 1,4 nm-es node-ját a Samsung
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- HP notebook topic
- Milyen monitort vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- OLED TV topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
moli.hu
őstag
a C2 osszerossege 2A, ez a hasznalt portok kozott aranyosan oszlik meg (1:2A,2:1A,3:0.67A,4:0.5A minden port)
-
moli.hu
őstag
tudja valaki, hogy mikor lehet mar kapni az arctic cooling cuccokat?!
-
siti
őstag
a legtöbb mp3 lejátszóhoz nincs külön töltő, majd USBről tölti magát. egy hosszabb utazáshoz meg nem gond egy laptopot/komplet gépet cipelni esetleg a szálláson a közös gépben hagyom estére, mert úgyse lopja el senki. Utazz ki Erdélybe, nézd meg a Hargitát, 10 óra kocsikázás során le fog merülni és nagyobb esélyel találsz konetkort mint USB-t és akkor még nem is mentünk messze.
én egy pár ezer forintos hálózat->USB adapterrel megoldottam, akinek meg almalogó kell mindenhova, fizessen többet.
-
evone
őstag
-
Lehet,hogy ezek jók,de nekem nagyon rossza a tapasztalatom az univerzális töltökkel
-
Tigerclaw
nagyúr
Igen, nem tartozéka az ipodoknak a töltő. Mivel iTunes kell hozzá, vagyis számítógép, így letudják annyival, hogy USB-ről tölthető. Nem tudom, hogy régebben tartozék volt-e, de az Ipod Touch 2nd-hez nem. A magyar apple store-ban jelenleg 8.200Ft a solo töltő, ha valakinek kell. Legutóbb már a szoftver (firmware) frissítést is csak pénzért lehetett letölteni.
Egyébként kiollóztam az apple.com-ról:
- Charging via USB to computer system or power adapter (sold separately)
-
moli.hu
őstag
ezt a c2-t meg fogom venni, mert jelenleg 3 kulon ac2usb adaptert hasznalok egyszerre...
kar, hogy ilyen rohadt draga. -
Móci
addikt
C1, C2 nem rossz, tetszik mind a kettő! Univerzális töltő meg ha jó emlékszem volt, de nem Belkin.
-
Tigerclaw
nagyúr
Az a C1 érdekes. Az apple zsugori és nem adott töltőt az ipodhoz, 8 ezerért meg nem fogok tőlük venni egy sima 5v-os USB tápot. Btw. tud valaki ajánlani Ipod Touch 2-höz valami olyat, mint ez a C1? (mármint aki használja is)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest