-
PROHARDVER!
Xiaomi Redmi 3S/Prime
Új hozzászólás Aktív témák
-
GregLac
csendes tag
Kedves Fórumtársak!
Redmi 3s Prime készülékem mikrofonja tönkrement. (Az én hibám, beázott
)
Ismertek olyan szervizt ahol foglalkoznak a javításával?
Előre is köszönet! -
GregLac
csendes tag
Eddig egy videót készítettem.
A kisfiam 3 hónapja tanul hegedülni. Megörökítettem ahogy az első "cicuskám kelj fel, itt a jó tejfel" darabot előadja....Természetesen a mikrofon a hibás.....
-
GregLac
csendes tag
Segítséget vagy tanácsot kérnék:
Ha a Google naptárba írok bejegyzést, hozzá még helyet és arra rákoppintok a google térképet hozza be.
Van arra lehetőség, hogy más alkalmazást nyisson meg? (pl here, sygic stb) Hogy kell beállítani? Esetleg használjak másik naptár alkalmazást?# 4714 PlatzaLatzi a feleségemnek is ilyen kihangosítója van, a hétvégén kipróbálom és majd beszámolok
-
GregLac
csendes tag
Segítséget kérnék:
"milyen számlát ad az eustock?"
A hülye kérdés magyarázata, hogy egy alapítvány számára rendelném pályázati pénzből. Aki át esett már ilyenen az tudja, hogy akárkitől akármilyen számla nem számolható el.
Konkrétan magyarországi a kiállító, HUF-ban számláz?
Előre is köszönöm. -
GregLac
csendes tag
Fontolgatom, hogy veszek egy ilyen készüléket.
Ahogy követem a hozzászólásokat és ahogy a készülék egyre megnyerőbbnek tűnik, úgy fogy el bennem a bátorság és fogalmazódik meg bennem a filozófiai kérdés:
Szabad ilyen telefont olyannak venni aki csak kicsomagolja és használja?
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Apple iPhone 11 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- LG 32GR93U-B - 32" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest