- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- CPU léghűtés kibeszélő
- OLED TV topic
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Huawei MatePad 11.5”S PaperMatte - papír, írószer
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dany007
veterán
"ki vagy a Barack Obama-é. Akiével utána mondjuk bejelentkezik valaki gyorsan és nyomat egy üzenetet, hogy támogatja ez meg azt a törvényt. Ennek azért anyagi következménye is lehet."
Hát elég szomorú ha valaki ilyesmit komolyan vesz. Ahogy az is igen szomorú ha ilyen kategóriájú emberek ilyen szolgáltatásokat használnak hivatalos ügyek intézésére és / vagy sajtótájékoztatóra. Ez messze színvonalon aluli lenne. Főképp, hogy az egész twitter nem erre van.
A hírrel semmi bajom. Azzal se hogy kikerült. Nincs probléma vele.
De az emberek hajlamosak túlzásba esni amikor online közösségi oldalról vagy hasonlóról van szó. Nem szabadna olyan komolyan venni őket és főleg nem szabadna olyan komoly célokra használni őket, mint amilyen a te példádban is szerepel. Egyszerűen nem erre való.
A Magyar Közlönyt sem helyettesíti pl. a facebook vagy a twitter.
Mindennek megvan a hivatalos, bejáratott és biztonságos formája. A közösségi oldalak a legkevésbé sem tartoznak ezek közé. -
FlekkeN
aktív tag
Azért nem mindegy, hogy a te twitter felhasználó+jelszó párosod kerül ki vagy a Barack Obama-é. Akiével utána mondjuk bejelentkezik valaki gyorsan és nyomat egy üzenetet, hogy támogatja ez meg azt a törvényt. Ennek azért anyagi következménye is lehet.
Továbbá nem csak ezért kerül ki a hír, mert hogy kint van jelszó+felh páros és hogy bűncselekmény meg ajjaj, hanem hogy megszerezték a Twittertől és ez biztonságtechnikai szempontból ez probléma.
-
Zirowe
nagyúr
Ha tényleg csapda, akkor csak én nem értem a mivoltát?
Amúgy meg ez az egész twitter baromság úgy felesleges ahogy van..
-
-
Zefír
őstag
Nah az OP pistike unatkozik., kár hogy nem is op, csak 1.0-ás felhasználó
(#5) Dany007 Biztos vagy te ebben?
Megadod a jelszavad, belépek, felnyomok egy hírdetést, nagyon kedvezőt, neked úgyis jó hírben áll a neved itt aPH-n, a felhasználók megbíznak benned, felteszek egy hw-t, ami az adataidnál szerepel, jóval ár alatt, átutalja a pénzt, és te leszel beperelve. Én meg szépen eltünök. Nah akkor nem származik anyagi károd?
-
Dany007
veterán
Oh én nem a bűncselekmény mivoltját akarom elbagatellizálni. De azért mégsem olyan szintű probléma, mint amikor bankkártya / bankszámla adatok tűnnek el.
Akár meg is adhatnám a jelszót, ahogy mondod max trollkodnál egy kicsit. De voltaképp anyagi kár engem nem érne.
Ellenben ha a számlám adatait szereznéd meg, na az már okozna 1-2 kellemetlen percet / napot / hetet... ( de mondjuk tőlem ilyen adatot akkor se tudnál megszerezni ha én is úgy akarnám)
-
Dany007
veterán
Oh úr isten most akkor mi lesz?
Belépnek a nevemben és megszerzik az e-mail címemet vagy esetleg összecsiripelik a "falamat"? Huh de lehet az is, hogy az én nevemben fognak mindenféle csúnyaságok tweetelni... Mi lesz most úristen!
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Parkside szerszám kibeszélő
- Kedvenc zene a mai napra
- E-roller topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Formula-1
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest