- Csendben leállította a Deep Link fejlesztését az Intel
- Már Vulkan API-val is működik a Smooth Motion képgenerálás
- Driftelős és lövöldözős hangulatú lett az új Arc meghajtó
- Ollós klaviatúrával és az eddigi legkisebb Basilisk egérrel jelentkezett a Razer
- Viszonylag kompakt léghűtésekkel gyarapította kínálatát az Arctic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dim3nsi0n
tag
válasz
lomha lepke #13 üzenetére
Nincs gond?... Hány ügyfelet is tartottál meg kérem szépen 1-1 hívásban, vagy rögzítetted megfelelő adatbázisban?...
-
Esmein
nagyúr
Pannon is most keresett ügyfélszolgálatosokat, oda 700 jelentkező volt 20-25 helyre
szerk.: keresztanyám igazgató helyettes volt egy suliban, 1 tanári állásra 65-70 önéletrajz érkezett be, és még csak nem is nagyvárosban.
-
lomha lepke
tag
válasz
Joe bácsi #12 üzenetére
Igazából a melóval nincs gond szerintem. Gyökér emberek mindenhol vannak, nem lehet elkerülni őket. Aki a stresszmentes életre szavaz, annak mondjuk nem való, ez tény. A gond azzal van, hogy bár a szemünkbe azt mondja a vezetőség, hogy ti rendkívül fontosak vagytok, ti vagytok a kapocs a cég és az ügyfél között, valójában semmibe se néznek minket. Az utolsó tróger kötekedő bunkó ügyfél szava nagyobb súllyal esik latba, mint egy több éve ott dolgozó emberé. Akkor is, ha csak évente tölt 3000 Ft-ot. Nem véletlenül olyan magas a "fluktuáció".
-
Joe bácsi
őstag
Hát én hányok a sok f...től, aki nap mint nap bejön az üzletbe. A telefonos is sz..., de vki tűri a baromságokat....
-
Joe bácsi
őstag
Undorító munka az ügyfélszolgálat, legyen szó személyesről vagy telefonosról. Én (sajnos) személyes vagyok.
A sok kö... ügyfél abba nem gondol bele,h. ő is büdöset sz..ik és abba sem, h. ő, h. érezné magát, ha én lennék az ügyfél ő az ügyfélszolgálatos és úgy viselkednék, beszélnék vele, ah. ő velem. -
SZ4B
tag
válasz
lomha lepke #7 üzenetére
miért, nem volt elég ironikus?
-
wwenigma
Jómunkásember
Amikor a Lidl-be kerestek 60 embert, 6000en jelentkeztek.... éljen a minimálbér, álomfeltételek a modern rabszolgasághoz, éljen kelet-magyarország.... operátori munkára nálunk 70e a minimálbér, a nyugati szomszédunknál 1100EUR...
-
SZ4B
tag
srácok-lányok! bárki, aki erre az állásra jelentkeztek, csak ennek a videónak a modanivalóját érezzétek át, ha nekem el kell mennem innen, szégyen, vagy sem, meg fogom könnyezni, imádom a munkámat, semmiért nem lennék hajlandó elcserélni, nem érdekel, hogy mikor szóltak, hogy süllyed a hajó, Vodás ügyfélszolgálaton dolgozni az egyik legjobb dolog a világon, ha kiráz a hideg a videó láttán bárkit, az Vodás szívéből, úgy küldenek el, ahogy akarnak, imádok Itt dolgozni minden nap ! [link]
-
ottoyes
senior tag
...azoknak a pályázóknak is,akik emiatt elvesztették a munkahelyüket,és újat kell keresniük!
-
Biaggio
őstag
Elsőre nem is tűnik soknak, ahhoz képest, mennyi újságcikk és hír született róla...
Azért remélem, hogy sok állástalan talál most így munkát, pláne a Borsodchem elbocsátások után. Sok sikert minden pályázónak
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A Vodafone január 30-án jelentette be a több mint 300 főt foglalkoztató, európai színvonalú Regionális Ügyfélszolgálati Központ létrehozását Miskolcon.
- Raspberry Pi
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Kés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Politika
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A04 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest