Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Több hétig volt nálam miix 2 8", ugyanúgy belaktam, mint az asztali gépet és ugyanúgy elment rajta a böngésző, meg a zene. Pont olyan pesszimista voltam a géppel használat előtt, mint te.
De a nyújtott teljesítmény meggyőzött. Ami miatt a végén nexus 7-re cseréltem az az, hogy asztali mellé nekem csak tablet kellett, másik asztali win nem. Ha lett volna rajta még 1 usb és egy hdmi, akkor jó eséllyel eladtam volna az asztalit és ez marad. Így viszont 30k-t egy tablet meg a nagy gép. Ha a helyén kezeled a teljesítményt, teljesen jó.
Mert ugye ha a 2 éves hw teljesítménye ma is jó, minek cserélni?
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPad Pro M4 12, 9 Smart keyboard HU hibátlan
- Ipad Pro 12.9" 1. GEN 128GB WIFI+Cellular, Szép Állapot, üzletből, garanciával
- Samsung Galaxy Tab S9 Ultra 12/512GB 5G hibátlan új
- MacSzerez.com - iPad Air M2 13" - 6. generáció - Cellular - 128GB - Csillagfény - Apple Garancia 20
- Ipad Pro 9.7 Wi-Fi+Cellular 32GB Space Gray, üzletből, garanciával,
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eredeti Lenovo külső akkumulátor eladó: T470 / T480 / T570 / T580 / L470 / L480 / L570 / L580 / P51s
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest