- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házimozi belépő szinten
- Plazma TV topic
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
félisten
Több hétig volt nálam miix 2 8", ugyanúgy belaktam, mint az asztali gépet és ugyanúgy elment rajta a böngésző, meg a zene. Pont olyan pesszimista voltam a géppel használat előtt, mint te.
De a nyújtott teljesítmény meggyőzött. Ami miatt a végén nexus 7-re cseréltem az az, hogy asztali mellé nekem csak tablet kellett, másik asztali win nem. Ha lett volna rajta még 1 usb és egy hdmi, akkor jó eséllyel eladtam volna az asztalit és ez marad. Így viszont 30k-t egy tablet meg a nagy gép. Ha a helyén kezeled a teljesítményt, teljesen jó.
Mert ugye ha a 2 éves hw teljesítménye ma is jó, minek cserélni?
-
Polllen
félisten
Szerintem próbáld ki, hogy mit tud. Utána formálj véleményt. Az egység sugarú user pedig nem fog 4 tabot használni és nem fogja az 5. filmet letölteni. Az elsőről még tudja mi az, de zavarni fogja, hogy minek annyi nyitott ablak, a másodikról meg annyit tud, hogy hja, lehet tölteni, de igazából inkább megnézi bőngészőből streamelve. Amiről nem tudja, hogy stream, csak azt, hogy olyan, mint a youtube.
-
Polllen
félisten
Ez a dokkoló blokkolja az kijelző tapicskolást más masinánál is láttam/tapasztaltam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 10
- Windows 11
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest