- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Acer notebook topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kompakt vízhűtés
- Hisense LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jim-Y
veterán
Az összes nagyobb magyar IT-multinál alapelvárás az angol nyelvtudás. Véleményem szerint nem a nyelvvizsga megléte számít, hanem a stabil nyelvtudás ami a munkához kellhet. És igenis ez az IT szektorban talán fontosabb is mint máshol. Én például a tényleges nettó munkámban nem is találkozom magyar szöveggel. Minden angolul van, MINDEN. A parancsok, a doksik, a referencia, a fájlok, a daily standup, a fejlesztő levéllista, minden. És a cégek is csak olyanokat vesznek fel, akiknél ez a szintű nyelvtudás megvan. Ha például egy meghírdetett munkára jelentkeznek mondjuk 30-an, de csak 10-et van idő behívni, akkor nyílván azokat hívják be először akiknél ott a papír...
-
Jim-Y
veterán
Nem te vagy az első aki azt írja, hogy nem talál már x ideje állást, aztán mindig az következik, hogy rendszergazda, vagy support vagy valami hasonló. Szerintem ott lehet a probléma, hogy az ilyen, és ehhez hasonló cikkekben az informatikus alatt a szoftverfejlesztő szakembereket kell érteni, és nem az IT piacot úgy zusammen.
Én végzős informatikus hallgató vagyok, és úgy látom, saját tapasztalataim alapján, hogy aki egy kicsit is akar, annak lesz munkája. Egy egyetemen tanuló nebuló fél évre elmegy gyakorlatozni egy céghez, akkor valamit nagyon rosszul kell csinálnia ahhoz, hogy ne maradhasson ott utána. Az meg kezdésnek jó. Bekerülésnél ugyan van interjú, de kb bárkit felvesznek, mert erről szól a gyakornoki program. A fél év alatt beletanul a dolgokba és ha jól dolgozott akkor teljes munkaidős állása lesz/lehet,így nem is kell már állást keresnie, ha csak egy évet marad utána a cégnél, már akkor is ott lesz a cv-ben, hogy 1, 1.5 év tapasztalat.
A cégnél ahol dolgozom folyamatos felvétel van, mindig keresünk jó szakembereket, szoftverfejlesztőket. Gyakornokok is jönnek ezerrel. Tehát én azt látom, mint kezdő szoftverfejlesztő, hogy nagyon keresik a cégek a jó szakembereket, és, hogy jó esélye van egy kezdő informatikusnak arra, hogy munkát találjon
Új hozzászólás Aktív témák
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Elektromos cigaretta 🔞
- BestBuy topik
- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Eladó Lian Li O11D MINI-X gépház
- Lenovo ThinkPad P17 Tervező Vágó Laptop -50% 17,3" i7-10750H 32/512 QUADRO T1000 4GB
- FSP DAGGER PRO ATX3.0(PCIe5.0) 850W Sfx tápegység
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- Bomba ár HP X360 11 G5 - Intel 4020 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest