Hirdetés
- ISA dokumentáció árulkodik az Intel közelgő magjairól
- TMR technológiás Keychron billentyűzet, ezúttal teljesen kerámiából
- Bemutatkoztak az NZXT legfrissebb, C Gold Core sorozatú tápjai
- Ha eGPU-ról van szó, akkor az OCuLink a teljesítménybajnok
- Reklámokkal ugyan, de ingyenes lehet az Xbox Cloud Gaming
Új hozzászólás Aktív témák
-
QuippeR
tag
Nem egyedi dolog volt igazából, szóval nem ez a cég ment az elkeseredettek kizsákmányolására. Diploma után egy héttel ajánlottak állást bruttó 130 plusz zsebbe fizuért. (Azt nem vállaltam el, gondoltam majd lesz jobb.) Aztán voltam egy kicsit nagyobb webfejlesztő stúdióban is, ott a 180-ra azt mondták, hogy reálisan látom a helyzetet (ott sem mertem többet mondani, mert már hónapok óta dolgoztam volna), csak nem vettek fel. (Nem volt igazán referenciám a diplomamunkán kívül, és eléggé rágörcsöltem az interjúra is, ezért biztos nem voltam szimpatikus.)
Mindez mondom Győrben történt, ami Szfehérvár után talán a leggazdagabb megyeszékhely, hét éve. (Győrben van informatikus-képzés, és sokan szívesen maradnának a főiskola/egyetem után is a városban, ez jelentős tényező a kezdőfizetésekben.)
Mindegy, találtam végül munkát a 180e-s kérésem másfélszereséért másik vidéki városban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A21s 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Z Fold6 ,Navy ,120 Hz AMOLED dupla kijelző, Snapdragon 8 Gen 3,12/512 GB,2027. 07. 11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3294
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest