Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Házi hangfal építés
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
csendes tag
Sziasztok!
CD/DVD-re szerintem a legjobb a K3B. Kicsit furcsálom, hogy IrfanView vs. GIMP, anyhow, a legtöbb helyen a GIMP fel van tüntetve, mint GNU Image Manipulation Program, és a legtöbb program ikonja is valamilyen szinten reprezentálja, hogy kb mi is az. Nekem több, mint 10 év linux alatt sosem volt olyan problémám, hogy "jaj de hülye neve van, nem tudom mi ez!!!". Más, régóta nagyon sajnálom, hogy az Ubuntunak lett nagy neve a világban, mert nem a legjobban képviseli a linuxot, valóban jóval lassabban képes működni, mint egyéb disztribúciók.
Szerintem a legtöbb alapfunkciós programnak semmi baja nincs, kicsit divat lett, hogy ha valaki úgy gondolja magáról, hogy ő ért a számítógéphez, akkor aztán n+1 funkciós programot akar használni mindenre ( tisztelet a kivételnek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Vírusirtó topic
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vezetékes FEJhallgatók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- Folyamatos vérnyomásmérést kínál a Huawei Watch D2
- Autós topik
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Fractal Design Gamer PC - Intel i5-9600k 16GB 1000GB RTX 2060 1 év garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2 db (130 / 131) - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- 2 TB-os Kingston NV3 M.2 SSD - 6000 MB/s olvasás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest