Hirdetés
- Augusztusi hardverszuflé
- Milyen notebookot vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gamepad
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- Milyen videókártyát?
- Milyen alaplapot vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
csendes tag
Sziasztok!
CD/DVD-re szerintem a legjobb a K3B. Kicsit furcsálom, hogy IrfanView vs. GIMP, anyhow, a legtöbb helyen a GIMP fel van tüntetve, mint GNU Image Manipulation Program, és a legtöbb program ikonja is valamilyen szinten reprezentálja, hogy kb mi is az. Nekem több, mint 10 év linux alatt sosem volt olyan problémám, hogy "jaj de hülye neve van, nem tudom mi ez!!!". Más, régóta nagyon sajnálom, hogy az Ubuntunak lett nagy neve a világban, mert nem a legjobban képviseli a linuxot, valóban jóval lassabban képes működni, mint egyéb disztribúciók.
Szerintem a legtöbb alapfunkciós programnak semmi baja nincs, kicsit divat lett, hogy ha valaki úgy gondolja magáról, hogy ő ért a számítógéphez, akkor aztán n+1 funkciós programot akar használni mindenre ( tisztelet a kivételnek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Augusztusi hardverszuflé
- Brawl Stars
- Milyen notebookot vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Autós topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Gamepad
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- LicencAruhaz.hu OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK AZONNAL - Windows - Office - Win Server - ÖRÖK GARANCIÁVAL
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest