Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
tag
Sziasztok!
CD/DVD-re szerintem a legjobb a K3B. Kicsit furcsálom, hogy IrfanView vs. GIMP, anyhow, a legtöbb helyen a GIMP fel van tüntetve, mint GNU Image Manipulation Program, és a legtöbb program ikonja is valamilyen szinten reprezentálja, hogy kb mi is az. Nekem több, mint 10 év linux alatt sosem volt olyan problémám, hogy "jaj de hülye neve van, nem tudom mi ez!!!". Más, régóta nagyon sajnálom, hogy az Ubuntunak lett nagy neve a világban, mert nem a legjobban képviseli a linuxot, valóban jóval lassabban képes működni, mint egyéb disztribúciók.
Szerintem a legtöbb alapfunkciós programnak semmi baja nincs, kicsit divat lett, hogy ha valaki úgy gondolja magáról, hogy ő ért a számítógéphez, akkor aztán n+1 funkciós programot akar használni mindenre ( tisztelet a kivételnek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Gurulunk, WAZE?!
- Asztalos klub
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Autós topik
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z RGB 3200Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC - Számítógép Ryzen 7 9800X3D // RX 9800XT 16GB // 64GB DDR5 // Számla // Garancia //
- iKing.Hu - Apple MacBook Pro 16 M1 Pro (2021) 16GB/512GB karcmentes 81% akku 450 ciklus
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest