- Vezetékes FEJhallgatók
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen széket vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Milyen monitort vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Androidos tablet topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
udash
csendes tag
Sziasztok!
CD/DVD-re szerintem a legjobb a K3B. Kicsit furcsálom, hogy IrfanView vs. GIMP, anyhow, a legtöbb helyen a GIMP fel van tüntetve, mint GNU Image Manipulation Program, és a legtöbb program ikonja is valamilyen szinten reprezentálja, hogy kb mi is az. Nekem több, mint 10 év linux alatt sosem volt olyan problémám, hogy "jaj de hülye neve van, nem tudom mi ez!!!". Más, régóta nagyon sajnálom, hogy az Ubuntunak lett nagy neve a világban, mert nem a legjobban képviseli a linuxot, valóban jóval lassabban képes működni, mint egyéb disztribúciók.
Szerintem a legtöbb alapfunkciós programnak semmi baja nincs, kicsit divat lett, hogy ha valaki úgy gondolja magáról, hogy ő ért a számítógéphez, akkor aztán n+1 funkciós programot akar használni mindenre ( tisztelet a kivételnek )
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Drum 'n' bass
- Vezetékes FEJhallgatók
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen routert?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fotók, videók mobillal
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Gyúrósok ide!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- További aktív témák...
- Update 10.28. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Apple iPhone 13 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 100% Akku
- Azonnali készpénzes Intel i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743
- EREDETI NINTENDO Pokemon Go Plus autocatcher dobozban eladó
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest