- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Polllen
nagyúr
Figy, nem bántásból de ekkora baromságot... Nem azért mondtam, hogy az én adómat ne ilyen baromságra költsék el, hogy kevesebbet tudjak adózni, hanem hogy másra több jusson. Majd mikor elkezdesz adót fizetni - nem keveset - és kórházba kerülsz, jobb esetben más állam által finanszírozott ótvar szolgáltatást kapsz átértékeled, hogy vajh mire kéne elkölteni a rendelkezésre álló pénzt és hogyan.
Szerintem nem erre.
hunfatal
Kőkemény demagógia, az utsó posztod, uh inkább hagyjuk. (Ha én is az akarnék lenni, erre jó válasz lenne, hogy vivá lá ingyen windows és office a szegény egyetemistának, akinek már nem futotta OS-re a laptop-hoz (mert ugye ha részletre veszed nagyon meglátszik a +25k), csak az aszalira... hagyjuk már királylány)
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Gigabyte X570 AMD R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6750XT 12GB Zalman Z1 Plus CM 750W
- Ne hagyd ki: AORUS ELITE lap, 41.500 Ft-ért! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest