Hirdetés
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Valami új eszköz készülhet a Valve-nál
- Milyen TV-t vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Amazon Kindle
- Milyen processzort vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Emeld ki a kommenteből,hol van az ,hogy te és a többi fórumtárs ne lássa benne a művészit?
A vélemény az egyéni megitélés alapján készül,nekem ez, neki az neked is más.
Tartsd tiszteletben ,ha más vélemény születik!
Főleg,ha művészet keveredik ,keveritek bele.
Neked művészi,neki művészi,nekem nyomokban tartalmaz művészit,egy szép iparos munka!
és? -
MZperX75
addikt
Azt ,hogy kinek mennyire művészi az teljesen egyéni megitélés,sok embernek tetszik az nem egyenlő azzal ,hogy művészileg maradandó és értékes.
Én osztom tecsu nézetét.
Szerintem jól sikerült Előszőr mikor megnéztem 3. megnézésnél már voltak zavarok it ott,bár sem a témaválasztás ,sem a kivitelezés nem tökéletes,többszöri végignézés alapján ,ha az egészet veszem alapul rengeteg hiba is van benne,az ötletek jók ,kivitelezés már nem,művészet egy ötlettől nem lesz,egyébként sem ez a fotós találta ki ezt a technikát,rengeteg természetfotós alkalnaz ilyet discovery-nek,vagy national geographic-nek,rég óta,ennél sokkal látványosabban.
OffTehát tecsunak nem művészi és akkor mi van?megsúgom semmi,meggyőzni ilyen módon nem fogjátok.
-
MZperX75
addikt
Zseniális ötletes,kevés jobbat láttam, ennél talán az ilyen time lapse felvételei a Planet earth -sorozatban van,ami még zseniális!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GeForce RTX 2060 (OEM HP) Garanciával
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest