Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Emeld ki a kommenteből,hol van az ,hogy te és a többi fórumtárs ne lássa benne a művészit?
A vélemény az egyéni megitélés alapján készül,nekem ez, neki az neked is más.
Tartsd tiszteletben ,ha más vélemény születik!
Főleg,ha művészet keveredik ,keveritek bele.
Neked művészi,neki művészi,nekem nyomokban tartalmaz művészit,egy szép iparos munka!
és? -
MZperX75
addikt
Azt ,hogy kinek mennyire művészi az teljesen egyéni megitélés,sok embernek tetszik az nem egyenlő azzal ,hogy művészileg maradandó és értékes.
Én osztom tecsu nézetét.
Szerintem jól sikerült Előszőr mikor megnéztem 3. megnézésnél már voltak zavarok it ott,bár sem a témaválasztás ,sem a kivitelezés nem tökéletes,többszöri végignézés alapján ,ha az egészet veszem alapul rengeteg hiba is van benne,az ötletek jók ,kivitelezés már nem,művészet egy ötlettől nem lesz,egyébként sem ez a fotós találta ki ezt a technikát,rengeteg természetfotós alkalnaz ilyet discovery-nek,vagy national geographic-nek,rég óta,ennél sokkal látványosabban.
OffTehát tecsunak nem művészi és akkor mi van?megsúgom semmi,meggyőzni ilyen módon nem fogjátok.
-
MZperX75
addikt
Zseniális ötletes,kevés jobbat láttam, ennél talán az ilyen time lapse felvételei a Planet earth -sorozatban van,ami még zseniális!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen TV-t vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fujifilm X
- Állítólag megérte kitiltani az okostelefonokat az iskolákból
- Filmvilág
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Dell Latitude 5550 üzleti -Intel Ultra 7 165U16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest