Hirdetés
- Milyen videókártyát?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Egérpad topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MZperX75
addikt
Azt ,hogy kinek mennyire művészi az teljesen egyéni megitélés,sok embernek tetszik az nem egyenlő azzal ,hogy művészileg maradandó és értékes.
Én osztom tecsu nézetét.
Szerintem jól sikerült Előszőr mikor megnéztem 3. megnézésnél már voltak zavarok it ott,bár sem a témaválasztás ,sem a kivitelezés nem tökéletes,többszöri végignézés alapján ,ha az egészet veszem alapul rengeteg hiba is van benne,az ötletek jók ,kivitelezés már nem,művészet egy ötlettől nem lesz,egyébként sem ez a fotós találta ki ezt a technikát,rengeteg természetfotós alkalnaz ilyet discovery-nek,vagy national geographic-nek,rég óta,ennél sokkal látványosabban.
OffTehát tecsunak nem művészi és akkor mi van?megsúgom semmi,meggyőzni ilyen módon nem fogjátok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kolink Rocket / Rocket Heavy / Rocket Heavy Vented / Rocket Complex mini / SFF számítógép házak
- Dell Inspiron 15 5502 i5-1135G7 /8gb ddr4 3200mhz/ 256gb ssd/ 87%-os akku / töltő
- Linksys Atlas 6 / Hydra / Hydra Pro Wi-Fi 6 Mesh routerek (új, bontatlan, garancia)
- Samsung Galaxy S24 Ultra Titanium Blue Exclusive
- Dell Inspiron 5402 i5-1135G7 / 8gb ddr4 / 512gb nvme ssd / jó akku / Töltővel
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest