Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter Kiss
őstag
Tehát ha használod ezt a csicsázós valamit, teljesen lehal az onchange. (Szerintem a <form>-hoz kötöttnek működnie kell. És nem írunk onchange-t és hasonlókat HTML kódba.
)
Van neki "onChangeCallback: myfunction," része, ezt nem próbáltad még használni?
Rákérdeztem nálam okosabbaknál, milyen megoldás van a formázáshoz, ha jön válasz, megírom.
-
Peter Kiss
őstag
Nem tudom, nézted-e a PH! kódjában azt a kis lenyíló valamit, de az nem <select>-tel van csinálva. A <select>-et azért nehéz formázni, mert távol áll a többi, böngészőben működő (vagy hogy mondjam) elemtől (mint ahogyan a fájlfeltöltés is).
Néztem ezt a csili-vili varázsló programot, túl sok probléma van vele, hogy érdemes legyen használni.Próbálkozás:
<form id="valami" action="brucewillis">
<select id="resultsperpagetop" name="resultsperpagetop" >
<option value="12" selected>12 results per page</option>
<option value="16">16 results per page</option>
<option value="20">20 results per page</option>
<option value="24">24 results per page</option>
</select>
</form>És ehhez JS:
var form = document,getElementById('valami');
form.onchange = function() {
window.location = '/category/~category_id=${productCategoryId}/~VIEW_SIZE=' + this.elements['resultsperpagetop'].value;
return false; };Most már teljesen összezavarodtam, mi is kell neked.
-
Peter Kiss
őstag
Nem tudom, mi a pontos cél, de az aláhúzásokat kicserélheted valami másra, aztán JS-tel mikor onchange van, visszaalakítod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32 RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vidd haza a jövő RAM-ját már ma!
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest