Új hozzászólás Aktív témák
-
nexplo
őstag
Vagy nem is lehet külön kapni. Egyszerű példa. Gamer fülesre fülpárna. Pl Logitech gari után szétteszi a kezét hogy sorry nincs külön... Egy 100K-s füles esetében 2év alatt ez azért ciki és akkor még enyhén fogalmaztam.... Kicsit hasonlótól félek, vagy tényleg horror árban mérik majd. Ki tudja
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
JoeYi
őstag
" tartósság szempontjából is előnyt jelenthet, hiszen nem mindegy, hogy egy egész kontrollert, vagy csak annak egyetlen, mozgó alkatrészét kell kicserélnünk szükség esetén"
Ilynkor szokott az lenni, hogy az az egyetlen cserealkatrész többe kerül, mint egy olcsóbb kontroller
-
nexplo
őstag
Szokásos Thrustmaster minőség, de ennek nyilván meg is kérik az árát. A vezeték kontra vezetékmentesség mindig embere válogatja. Régen nem igazán bírtam a kábelmentességet, de mostanra sajnos "megszoktam" a kényelmi részét. Az viszont kellemetlen amikor épp "csata" közben kezd pittyegni rajtam valami... de hát valamit valamiért
Zavard össze a világot: mosolyogj hétfőn! :)
-
FefeeX
veterán
A helyzet az, hogy jó ez a cserebere móka, de a cikkben nem említett Razer Wolverine Ultimate így ránézésre azért jobb választás, több fícsörrel. És ugye vannak még ezen kívül speckó kontrollerek ebben az árkategóriában, csak a többi nálunk nehezebben elérhető (Scuf stb)
A kábel engem pl nem zavar (Razeren 3m), a 4k miatt amúgy is másfél méteren belül ülök a tévéhez, és mondjuk raid közben nem kell miattam wipeolni, mert lemerült a kontroller Az ABXY gombjai eleinte furák voltak a rövid nyomáspont miatt, de idővel nagyon megszokhatóak. A stickek meg a bumperek meg az Elite-en ezután elég vásárinak tűnnek (azt már csak kb kéthavonta veszem elő, hogy ellenőrizzem, nem halt-e le)
-
paperboy
senior tag
Én személy szerint egy Logitech Cordless Rumblepad 2 párost nyúzok immár több mint 13 éve... Azóta is hibátlanul teszik a dolgukat, pedig gyerekek is használják, sose volt semmi baj velük, mai napi masszív tartós darabok, valamint számomra kényelmesek is (Ps4 kontrollerétől például megfájdul a kezem, huzamosabb idő után)...
-
slmSIG
tag
Remek, ötletes feature -k, DE(!) túl drágának tartom, eszem ágában sincs kiadni ennyit egy kontrollerért. A másik, hogy nemcsak full-mikrokapcsolós, de olyan kontrollert sem fogok többet vásárolni, ahol az L1-R1 mikrokacsolós. Folyton azok mentek tökre elsőnek, kösz, de soha többet. Jelenleg egy Canyon-GPW3 -at nyúzok, hatalmas megelégedéssel, mindenhez.
-
Zanik
addikt
Nagyon kéne PS5 kompatibilis backbutton-os kontroller!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
GreatL
őstag
Maradok a sima One kontrollernél... egyrészt "one" itthon 4 darab MS Battery pack-kal, másrészt nincsen vezetéknélküli kommunikáció... amihez type-C USB töltés vagy neadj'isten wireless charge lenne a minimum top notch termék esetén. Pedig felcserélném az analóg-digi részt PS-módra.
Intel Core Ultra 7 265K | Arctic LF3 420 víz | MSI Z890 Tomahawk Wifi | 2x8 GB Kingston Fury 6000 Mhz CL30 RGB | 48" LG C1 TV | Samsung(.hu) Galaxy S22+ 256 Vodával | Pocketbook Inkpad 3 Pro | Canon R8
-
vendingo
veterán
Ha már vezetékes, cronus mellé pont jó lesz a "pro" játékosoknak.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
törölt tag
Nekem az Elite 2 a hasán levő ravaszok miatt kényelmetlen volt (a ravaszokat kivéve pedig a burkolat nyílása birizgálta mindig az ujjbegyeimet), el is adtam. Kíváncsian nyitottam meg ezt az ismertetőt, de úgy, hogy vezetékes, hát jó. Ilyen is létezik, nem nekem gyártották.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
Jo cuccnak tunik, de nalam alapbol kiesik azzal, h csak kabellel mukodik. Akkor mar inkabb Elite 2.
Live-Die-Respawn
Új hozzászólás Aktív témák
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Path of Exile 2
- iPhone topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- KAÜ/Ügyfélkapu – már elérhető a kétfaktoros hitelesítés
- One mobilszolgáltatások
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- Akció! Dell Latitude E6230 laptop (12,5/i7-G3/8GB/128SSD) - 1 év garancia, 27 % számla
- Konica Minolta Bizhub C227 fénymásoló
- Yamaha NS-555 hangfalpár + opcionális HiFi - házimozi cuccok
- Lenovo ThinkCentre M93p SFF PC, Quad Core i5-4570 CPU, 8 GB DDR3 RAM
- Lenovo ThinkCentre M83 SFF PC, Quad Core i5-4590 CPU, 8 GB DDR3 RAM