Új hozzászólás Aktív témák
-
peter76bp
aktív tag
válasz
Terentius #278 üzenetére
Ha külsőre tetszik, akkor szerintem megéri. Használatra gyorsaságra, összeszerelésre hibátlan.
A vöröses képek sem mindig vörösesek, és mondjuk amiket én csináltam azok alapbeállításon voltak, de ha megnézed mit össze lehet mahinálni a a kamerával, akkor kis gyakorlás után lehet biztos találni egy optimális beállítást, amivel lehet szép képet csinálni. Illetve nem kizárt, hogy az újabb ROM javít a kamera kezelésen, mert ez a pirosas szín csak az automatika miatt lehet, vagyis ez szoftveres. De talán ma leszek kicsit kint és akkor csinálok még pár tesztképet. Mondjuk a cikkben lévő képeim nekem nem tűnnek annyira vörösesnek, de fene tudja. Talán amit borús időben csináltam kereszteződésben egy tízemeletesről.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3106, 100% Akkumulátor
- Részletre elviheted akár 365 napra Bankmentes , azonnal elérhető Dell GAMER laptop G15 5511
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Pro Max Black Titanium Titán stílus, 5 optikai zoom 256 GB- Gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest