Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Peter13

senior tag

válasz Cifu #6 üzenetére

Egyetértek: Én is a hűtőfelület kiterjesztésére szavazok...főleg a saját tapasztalatok alapján. Az mondjuk jó dolog hogy keskeny abból a szempontból hogy tuti nem ér bele a memóriamodulokba, de ezt azzal is el lehet érni hogy kicsit megemelik a lemellékat (vagy a szélüket), és 12-es ventiket használnak (ez a két 14-es venti már így is istentelenül magas, ráadásul le is lógnak a hűtőről)

A 2 ventit meg próbáltam, nekem nem jött be, mérési hiba kategórián belül volt a különbség (1-2 fok intel burn test alatt). A vicces az hogy alapon hagyva a 2500K-t nincs szükség még a a gyári 12-es (erős de hangos) ventire sem: egy lassú házventit tettem fel aminek nincs hallható hangja (levett oldalfal mellett sem). Persze fele annyi levegőt sem tol mint a a gyári, de úgy tűnik nincs is rá szükség mert alig emelkedett a hőmérséklet terhelés alatt: többórányi handbrake után "50sok" helyett "60kevés" lett (a szobában meleg van :) ). Hű.

Szóval, visszatérve az elejére, szerintem a hűtőfelület nagysága a sarkalatos pont, és jobban jártak volna egy "hátrafele" meghosszabbított lamellasorral, mint mégegy ventivel. De peace :R

Új hozzászólás Aktív témák