- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- Milyen házat vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Apple asztali gépek
- Milyen RAM-ot vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Intel Arc Battlemage B570/B580
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peter13
senior tag
Egyetértek: Én is a hűtőfelület kiterjesztésére szavazok...főleg a saját tapasztalatok alapján. Az mondjuk jó dolog hogy keskeny abból a szempontból hogy tuti nem ér bele a memóriamodulokba, de ezt azzal is el lehet érni hogy kicsit megemelik a lemellékat (vagy a szélüket), és 12-es ventiket használnak (ez a két 14-es venti már így is istentelenül magas, ráadásul le is lógnak a hűtőről)
A 2 ventit meg próbáltam, nekem nem jött be, mérési hiba kategórián belül volt a különbség (1-2 fok intel burn test alatt). A vicces az hogy alapon hagyva a 2500K-t nincs szükség még a a gyári 12-es (erős de hangos) ventire sem: egy lassú házventit tettem fel aminek nincs hallható hangja (levett oldalfal mellett sem). Persze fele annyi levegőt sem tol mint a a gyári, de úgy tűnik nincs is rá szükség mert alig emelkedett a hőmérséklet terhelés alatt: többórányi handbrake után "50sok" helyett "60kevés" lett (a szobában meleg van
). Hű.
Szóval, visszatérve az elejére, szerintem a hűtőfelület nagysága a sarkalatos pont, és jobban jártak volna egy "hátrafele" meghosszabbított lamellasorral, mint mégegy ventivel. De peace
Új hozzászólás Aktív témák
ph A karcsú bordát nem kevesebb mint nyolc hővezető cső szövi át.
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- iKing.Hu - Honor 200 Pro - Moonlight White - Használt, karcmentes
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest