Új hozzászólás Aktív témák
-
Ragnar_
addikt
Kíváncsian várom a sorozatot, bár én a könyveket nem olvastam, csak a játékot ismerem, és szerintem sok néző lesz ugyanígy ezzel. Bár nem tudom a könyvekből összesen mennyit adtak el, de az valószínűleg nem teljesen véletlen, hogy a W3 után az eladások nyugaton megtöbbszöröződtek. Ha 40millió + eladásokat produkáltak a könyvek is akkor tévedtem. Úgy tudom jelenleg ott tartanak a Witcher játékok eladásai amiből 20 millió csak a W3.
-
laceszgamer
addikt
Ahogy egyre több karakterről kerülnek ki képek, hát valahogy komolyan, nekem úgy totál elveszi a hangulatot, könyvekben is elég jól el lehet képzelni, a játékok is hozták azokat a figurákat, erre itt meg úgy totál össze vissza castingoltak, Yennefer is köze nincs ahhoz ahogy valójában kinézne, Trissről meg jobb nem is beszélni.
-
hogabesz
aktív tag
Nekem kifejezttem tetszett az első évad, nem is csodálom, hogy lesz folytatása.
-
GodGamer5
addikt
Nagyon bátrak.
-
.LnB
titán
Amennyire jó volt az első évad, nem is csoda.
-
l.skywalker
titán
Na akkor a próbavetítések ennyire jók lettek?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- iKing.Hu - Honor Magic 6 Pro - White - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest